19

Maak van je vloerkleed een eyecatcher

Kijk jij wel eens naar je kantoor, zithoek of slaapkamer en heb je het idee dat er iets mist? Mis je wat gezelligheid, wat aankleding of gewoon wat warmte in de ruimte? Dan kun je ervan uitgaan dat je een gezellig vloerkleed moet kopen, om de boel wat aan te kleden. Een vloerkleed kan ontzettend veel impact hebben op een ruimte en kan er direct voor zorgen dat alles wat meer een geheel lijkt. Hoe kies je het juiste vloerkleed, welke ├ęcht een mooie eyecatcher is? We geven je graag wat tips!

Ga voor een gave uitstraling

Een vloerkleed hoeft niet simpelweg meer hoogpolig te zijn of van jute om op te vallen. Je kunt ook voor een namaak dierenvel gaan, wat geen perfecte vormen heeft en vooral erg natuurlijk oogt. Dit valt zonder twijfel op in een kamer, zeker als deze ook nog lekker wollig of lange haren heeft. Je kunt bij ontzettend veel woonwinkels dit soort namaak dierenvellen kopen. Kijk bijvoorbeeld eens naar vloerkleden van vloerkleeddiscounter.nl. Je kunt kiezen uit een zebravel of voor een gave panterlook, dat ligt er natuurlijk maar net aan wat voor kleuren en stijl je in huis wilt halen.

Ga voor contrast

Ga voor contrast

Een goede manier om van je vloerkleed echt een eyecatcher te maken, is door deze in een contrasterende kleur te kiezen dan de rest van je interieur. Heb je bijvoorbeeld een interieur met enkel neutrale kleuren? Kies er dan voor om een vloerkleed in een felle kleur te kiezen, waardoor je een colourblock effect krijgt. Op die manier springt het vloerkleed er echt uit, maar neem je de rest van het interieur hier ook in mee. Ideaal als je een verandering in huis wilt, maar niet te veel nieuwe spullen wilt aanschaffen.

Kies een mooie print

Vloerkleden hoeven tegenwoordig echt niet meer een kleur te zijn. Je hebt namelijk ontzettend veel vloerkleden met leuke prints, zoals een marmer effect of bijvoorbeeld met bloemen. Ook zijn antieke vloerkleden weer helemaal hip, die eruitzien alsof ze al jaren in gebruik zijn. Door een voerkleed te kiezen dat lekker opvalt door de gezellige print, maak je er een ware eyecatcher van. Probeer deze dan vooral te combineren met een rustige omgeving, zodat deze er lekker uit knalt.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply