38

een feestelijke partytent in de tuin

feestelijke partytent

een partytent met vrolijke feestverlichting van karwei

Wij gebruiken veel de partytent in onze tuin. Het weer is nogal wisselend in ons land en als je een feestje of een lekker etentje organiseert, weet je nooit zeker wat het weer gaat worden. Verder vinden wij het gewoon gezellig staan zo’n mooie tent in de tuin en is het gelijk een fijne parasol en regenscherm ineen. We kunnen op deze manier veel buiten zitten en genieten zo volop.

 

een feestelijke partytent

Er zijn veel verschillende partytenten te vinden. Er zijn tenten met een waterafstotende bekleding gemaakt van stof of polyetheen. Het heeft vaak een stevige frame gemaakt van buizen die je eenvoudig in elkaar kunt klikken. Bij de tent is meestal een zijwand geleverd die je wel of niet er aan kunt klikken. Als het regent of het is koud is dat een fijn extra optie, want zo kun je optimaal van het oppervlak genieten. Wil je een partytent kopen, dan kun je ook nog voor verschillende formaten kiezen, er zal vast een fijn exemplaar voor jullie tuin te vinden zijn.

 

een feestelijke partytent

Een partytent is al snel heel gezellig in de tuin, maar voor een speciale gelegenheid is het wel zo leuk om de tent wat te versieren. Daarom hieronder een aantal eenvoudige ideetjes:

* verlichting: Een tent kun je verlichten met kaarsen of met een lichtsnoer. Kaarsen kun je op allerlei manieren neerzetten, doe bijvoorbeeld zand in een pot of emmer en steek er een kaars in. Of spuit een aantal flessen in dezelfde kleur en steek daar de kaarsen in.
* versiering: Er zijn allerlei soorten versiering te bedenken. Uiteraard kun je veel slingers en ballonnen kopen, maar het is ook erg leuk als je zelf ermee aan de slag gaat. Stop bijvoorbeeld confetti in een ballon voor je het opblaast, maak op een eenvoudige manier slingers van papier en hang papieren ballen op. Ook kun je versieren met planten en bloemen, je kunt bijvoorbeeld  veel vazen en potten neerzetten, maar je kunt ook flessen met bloemen ophangen boven de tafel.
* tafel dekken: Als je vooral een tafel onder de partytent zet, kun je de tafel feestelijk dekken. Leg een mooi (papieren) kleed neer, vouw mooie servetten, maak een menukaart, strooi confetti, versier een glas met krijtstiften en zet bloemen neer.

 

inspiratie

Hieronder laat ik nog een aantal leuke ideeën zien die je kunt gebruiken om je partytent te versieren.
Ik wens je dit voorjaar en deze zomer veel feestelijke momenten toe!

een feestelijke partytent

versierde blikken op tafel (inspiratie via idee-creative)

feestelijke partytent

flessen in dezelfde kleur gespoten (inspiratie via trouwplannen.nl)

feestelijke party

kaarsen in een emmer vol zand (inspiratie via welke.nl)

balonnen met confetti

ballonnen met confetti (inspiratie via welke)

een feestelijke partytent

bloemen in flessen (inspiratie via eenigwonen.nl)

feestelijke partytent

een leuk ideetje voor het bestek (inspiratie via coco29)

feestelijke partytent

bloemen in blikken (inspiratie via idee-creative)

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply