31

Luxe en moderne items voor in je badkamer

De badkamer is een ideale plek om te ontspannen. Gun jezelf wat extra’s door een aantal luxe en moderne items aan deze ruimte toe te voegen. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort, maar ook aan de uitstraling. We hebben een aantal goede opties op een rij gezet in dit onderstaande artikel. Welk idee spreekt jou het meeste aan?

Elektrische wastafelkraan

Een elektrische kraan met sensor is een geweldige toevoeging aan je badkamer (ook tof voor in de keuken!). Je kunt je handen wassen zonder de kraan aan te raken. Je houdt simpelweg je handen eronder en het water zal direct gaan stromen. Dit is erg hygiënisch en je kunt er veel water mee besparen. Ook zijn deze moderne kranen door de minimalistische vormgeving erg goed schoon te houden.  

Moderne regendouche

Er zijn eindeloos veel toevoegingen voor een eenvoudige douche. Van een moderne glazen douchewand tot massagestralen. Van ingebouwde verlichting tot een infrarood functie. Je kunt het helemaal aanpassen naar jouw wensen. Maar er is één item waar iedereen blij van wordt: een regendouche met extra grote douchekop. Je kunt zowel kiezen voor een opbouw variant als voor een ingebouwde regendouche. Op dit moment zijn de zwarte designs met moderne industriële uitstraling heel populair!

Design radiator

Vervang je oude radiator eens voor een moderne design radiator. Hierdoor krijgt de hele badkamer een luxe update. Deze badkamerverwarming is verkrijgbaar in allerlei vormen en formaten. Een eenvoudige handdoekradiator in een modern jasje past bij iedere stijl. En het is tegelijkertijd heel functioneel! Zodra je in de winter uit bad komt, kun je meteen genieten van een aangename warme handdoek en een opgewarmde omgeving.

Badkamerspiegel met verwarming

Wist je dat er speciale spiegelverwarming bestaat? Dit voorkomt een beslagen spiegel in de badkamer na een lange douche. Je kunt zo’n verwarmingssysteem kopen in de vorm van een folie. Dit verwarmingselement bevestig je dan achter jouw huidige spiegel. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een moderne badkamerspiegel met geïntegreerde verwarming.

Luxe badplanchet

Zit je regelmatig in bad met een lekker drankje, een goed boek of misschien wel een iPad? Dan mag een badplanchet zeker niet ontbreken. Ga voor een strak afgewerkt houten planchet voor een sfeervolle look. Voor een stoere uitstraling kies je juist voor robuust hout of een donker kunststof materiaal. Er zijn zowel simpele rechte badplanken verkrijgbaar als planken met ingebouwde houders en/of rekjes. Hiermee maak je een ontspannen avond pas echt helemaal compleet!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply