54

DIY: Creatief met polaroid foto’s

De polaroid foto’s zijn weer helemaal terug van weggeweest. In deze digitale tijd vinden we het namelijk steeds leuker om ‘echte’ foto’s te hebben. Iets tastbaars. Iets wat je echt vast kunt houden of op kunt hangen. En daar gaan we het vandaag precies over hebben! Kijk snel verder voor een aantal creatieve ideeën met polaroids.

Een slinger van foto’s

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Maar wie heeft gezegd dat dit simpele gekleurde vlaggetjes moeten zijn? Je kunt namelijk ook een ontzettend leuke slinger maken met foto’s. Plak de polaroids aan een touwtje of maak ze vast met kleine knijpers. Deze kun je in de winkel vaak vinden bij de kaarten en knutselspullen.

Polaroids op een plankje

Het is een hele populaire interieur trend: plankjes aan de muur. Hier kun je allerlei woonaccessoires opzetten, maar ook je favoriete foto’s tentoonstellen. Maak een gleuf in de plank waar je de polaroid foto in kunt schuiven. Zo blijft het altijd op z’n plek staan. Je kunt het ook met een plakbandje of kleef buddy vastmaken.

View this post on Instagram

Who else is struggling with styling a simple nightstand or a shelf? 🤔 We hate when they're overloaded, just full of random stuff and yet it happens so often that they're just not too presentable. This is why we decided to write a post with some styling tips… [link in bio] to help you and to remind us over and over again how to style a perfect shelf/sidetable. Hope you'll find it useful… 😘 Big thanks to @nina_and_room whose beautiful home you'll see in most of the photos… ♥️ . . . #newpost #stylingtips #stylingsolutions #stylingbasics #interior #interiordecor #roomdecor #bedroomdecor #bedroom #bed #light #whitebedroom #white #decorate #decoration #candle #polaroid #polaroidwall #ikealicious #ikealoversmagazine #upgradesign #upgradesignblog #ontheblog

A post shared by Tina + Petra (@upgradesign.blog) on

Foto’s boven je nachtkastje

Veel mensen hebben een foto van een mooie herinnering of dierbaar persoon op het nachtkastje staan. Maar het is ook leuk om deze juist op de muur te plakken. Op deze manier blijft er ook meer ruimte over op het kastje zelf. Handig!

View this post on Instagram

yeah our dorm won best dressed

A post shared by @ jacinta_clair on

Een muur vol polaroids

Ben je helemaal uitgekeken op die saaie witte muur? Verzamel dan al je polaroid foto’s en plak deze vlak naast elkaar op de wand. Je kunt er zo veel ophangen als je zelf wilt! Maak een speels patroon, maar zorg ervoor dat het niet te rommelig oogt. De afbeelding hierboven is een mooi voorbeeld.

Gemixt met prints en kunst

Je kunt de persoonlijke beelden ook mixen met andere prints. Combineer het bijvoorbeeld met een poster van je favoriete artiest of een shot van een inspirerende fotograaf. Hang er ook een origineel kunstwerk of een stijlvolle kalender tussen en je hebt een unieke wand. Tof voor in een creatief thuiskantoor of voor in de slaapkamer.

Polaroids in een fotolijst

Hou je meer van structuur en strakke lijnen? Dan kun je de fotootjes in een grote lijst doen. Leg ze recht naast elkaar voor een moderne look. Dit staat erg mooi in een minimalistisch interieur. Hang de fotolijst aan de muur of zet het simpelweg op de kast. Met een paar planten ernaast heb je hele gezellige decoratie.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply