36

lekker snurken onder stoer beddengoed

snurk dekbed geogami

snurk dekbed geogami

Het merk Snurk maakt stoer beddengoed en hun collectie groeit en groeit maar door. Hun ideeën en het concept slaan goed aan!

Het begon allemaal met een gek idee over een kartonnen dozen dekbed. Dat zat al jarenlang in Peggy’s hoofd. Op een dag raakte Erik onverwacht zijn baan kwijt. Maar Erik was natuurlijk al jaren op de hoogte van het idee en had op zijn beurt ook een idee. Hij wilde het dekbed echt gaan maken en verkopen. Samen werkten ze het plan uit om een deel van de opbrengst aan Stichting Zwerfjongeren Nederland te geven. Want… een daklozen dekbedovertrek slaapt alleen lekker als je er ook daklozen mee helpt!  Toen ook de Stichting Zwerfjongeren enthousiast reageerde, besloten Erik en Peggy de sprong te wagen. en… Le-Clochard werd een succes. TV, bladen, kranten, blogs, er werd veel over het initiatief geschreven en gepraat. En niet alleen in Nederland. Er kwamen stichtingen bij uit Engeland en Duitsland, die ook deelden in de opbrengst en media aandacht. Van de Nederlandse opbrengst werd o.a. een nieuw opvanghuis voor tienermoeders in Enschede compleet gemeubileerd. Het ideetje bleek zo gek nog niet.

Inmiddels zijn er weer velen ideeën bij gekomen en is de collectie uitgebreid… Zo is er een dekbed met gehaakte granny’s, een trampoline, een astronaut, een prinses en…. Wie wil daar nu niet onder slapen…

snurk dekbedovertrek de astronaut

snurk dekbedovertrek de astronaut

snurk dekbedovertrek de prinses

snurk dekbedovertrek de prinses

snurk dekbedovertrek de trampoline

snurk dekbedovertrek de trampoline

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply