33

lekker buiten het wasgoed drogen

zoals ze vroeger de was deden... via hometownaniqueweb

zoals ze vroeger de was deden… via hometownaniqueweb

het wasgoed drogen….

Vroeger was de was doen een flinke klus. We boffen maar dat we nu zoveel mooie hulpmiddelen hebben!
De was buiten drogen is beter voor je gezondheid én het is ook beter voor de was. Wasgoed dat je buiten te drogen hangt, ruikt meestal frisser dan wasgoed uit de droogtrommel. Bovendien zorgt de wind ervoor dat kreuken weinig kans krijgen. Fijn, want dan hoef je minder te strijken.

Als je buiten gaat drogen zijn er een aantal opties. De meestal gebruiken oplossingen zijn de droogmolen en de waslijn. Op de site van huisvlijt kun je zien dat veel mensen het liefst de droogmolen gebruiken:
– Je kunt op één plek blijven staan als je de was ophangt
– je kunt het ook als parasol gebruiken
– het neemt weinig plek in
– Je kunt de droogmolen inklappen als je hem niet nodig hebt
– het is veel meters op een klein oppervlak
– ze draait gezellig in de wind
– het gewicht van de was is beter verdeeld
Tegenover de 2 nadelen (het inklappen is relatief veel werk en 2 persoons dekbedden passen niet) is een droogmolen een goede optie in de tuin.

droogmolen

een handige brabantia droogmolen

Een droogmolen van Brabantia is degelijk, volledig weersbestendig en altijd gebruiksvriendelijk. Een Brabantia droogmolen is licht om te dragen en toch robuust en ijzersterk. De waslijnen zijn slijtvast en staan door het ‘paraplusysteem’ altijd strak gespannen.

Als er een lekker zonnetje verschijnt in de tuin, kun je je wasgoed makkelijk, goedkoop en milieuvriendelijk drogen. De keuze van molens is reuze, want er zijn 5 types, er moet er wel eentje bij je passen. Wil je je droogmolen liever niet midden in je tuin, dan kun je ook nog kiezen voor een droogmolen, de wallfix, aan je wand.

de droogmlen wallfix van brabantia

de droogmolen wallfix van brabantia

wall fixEnne.. zoek je nog een leuke oplossing voor het sokkenprobleem wat in ieder huishouden speelt, dan is dit misschien een goede oplossing..

een oproep om het sokkenprobleem op te lossen.. via etsy

een oproep om het sokkenprobleem op te lossen.. via etsy

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply