19

Lees hier alles over kranen

Als je je keuken gaat verbouwen, zijn er veel dingen die hierbij komen kijken. Veel grote dingen, zoals het kiezen van de indeling, de betegeling en de meubels, maar ook kleine dingen zoals de spiegels, kranen, verwarmingen en andere accessoires zijn zeker niet minder belangrijk. De kleine details maken een geheel van de keuken en kunnen dus de finishing touch geven aan deze ruimte. Denk maar eens aan een keuken met zwarte kranen: dit geeft meteen een moderne uitstraling aan de keuken. Hetzelfde geldt voor goud- of rosékleurige varianten. 

De details zijn net zo belangrijk

Kranen kunnen je keuken maken of breken. Als je van tevoren een bepaald beeld hebt gevormd van hoe je wil dat jouw keuken er uit komt te zien, kun je hier bijpassende keukenkranen bij zoeken. Het lijkt misschien een klein detail, maar het hebben van de juiste kraan kan het hele interieur doen omtoveren. Daarnaast zijn er erg praktische keukenkranen op de markt. Heb je hier al eens naar gekeken? 

Uittrekbare handdouche 

Zo heb je bijvoorbeeld keukenkranen met uittrekbare handdouches. Deze zijn heel handig als je bestek of servies wil afwassen. Verder komt er ook een ander soort straal uit dit opzetstuk, wat het afwassen of schoonmaken nog eenvoudiger maakt. Dit soort keukenkranen zijn verkrijgbaar in glanzend chromen varianten. Deze zie je vaak terug in keukens; het zijn een beetje de standaard modellen. 

Mee met de trends

Mee met de trends

Je ziet steeds vaker bepaalde trends terug in het interieur. Hedendaags zijn dit bijvoorbeeld grote, glazen deuren met een zwarte omranding in combinatie met een visgraatvloer. Iets waarmee je deze trends door kan trekken naar de keuken, is een matzwarte keukenkraan. Op deze manier komt het element van de deur terug in de kraan. Daarnaast geeft dit natuurlijk een erg luxe uitstraling en is het wat unieker dan wat je in de meeste huizen terugvindt. 

Bijpassende details

Als je een keuze hebt gemaakt uit alle keukenkranen, is het tijd om de keuken compleet te maken. Om één geheel te maken van de keuken, kun je bijvoorbeeld een keukenrolhouder in hetzelfde materiaal als de keukenkraan aanschaffen. Dit kun je nog verder doortrekken in bijvoorbeeld een kruidenrekje van hetzelfde materiaal, of een handdoekenrek. Als je een magnetische koelkast hebt, kun je hier magneetjes op plaatsen die ook van hetzelfde materiaal zijn. Zo passen alle kleine details bij elkaar en ontstaat er een mooi geheel. Dan ziet je keuken er al snel luxe en professioneel uit. 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply