20

Je spelkamer uitbreiden? Overweeg deze spellen!

Wil je thuis je spelkamer uitbreiden en meer variatie aanbrengen in jouw collectie gezelschapsspelletjes? Zodat je je partner, vrienden of je kinderen kunt verrassen met leuke, verrassende of actieve spelletjes die de sfeer erin brengen? Dan is het tijd om eens goed om je heen te kijken en je te verdiepen in wat er in de spelletjeswereld allemaal te koop is. Hieronder hebben we enkel spelletjes tips voor je verzameld, waar je vast wel iets mee kunt! 

Een nieuwe sjoelbak? Dé garantie op spelplezier en extra gezelligheid! 

De sjoelbak is een van de meest populaire oer-Hollandse spelen, met name onder mensen van middelbare leeftijd en ouder. Maar ook steeds meer jongeren beginnen te ontdekken dat sjoelen een leuke activiteit is en mensen op een gezellige manier samenbindt. Kwalitatief goede sjoelbakken zijn er genoeg te vinden, dus kijk eens rond in het assortiment van een spellen winkel. En gun jezelf vele middagen en avonden spelplezier met vrienden, buurtgenoten en/of familie! 

Een pooltafel: samen met je vrienden lekker potje pool spelen! 

Als er nog ruimte over is in jullie spelkamer, dan is een mooie pooltafel een leuke aanwinst. Houden jij en je vrienden van een spannend potje pool op zijn tijd? Dan hoef je met een eigen pooltafel niet meer naar de plaatselijke biljartclub of de pool bar te gaan. Dat scheelt een hoop tijd en geld, terwijl je met een eigen pooltafel op elk gewenst kunt poolen, zonder vervelende wachttijden. Poolen doe je voortaan lekker thuis met vrienden in je eigen spelkamer. Uiteraard onder het genot van een smaakvol hapje en een stevig drankje! 

Hang een dartbord op en koop twee setjes goede dartpijlen 

Hang een dartbord op en koop twee setjes goede dartpijlen 

De sport darts is in Nederland sinds de jaren 1990 enorm populair geworden. Vooral de momenten waarop Raymond van Barneveld wereldkampioen werd, hebben geleid tot een enorme popularisering van deze uitdagende concentratiesport. Want wie wil er nu niet een keertje een ‘ooooone-hundred-and-eeeiiighty’ gooien, door op een subtiele manier drie dartpijltjes in de triple 20 te mikken? De vraag stellen is hem beantwoorden: dat willen we allemaal wel! Maar het is natuurlijk ook gewoon leuk om op een iets lager niveau pijltjes te gooien. Gewoon voor de sfeer en saamhorigheid! 

De aloude flipperkast: actie en spanning gegarandeerd! 

Houd je van die ‘gouwe ouwe tijd’, toen in iedere kroeg en elk café wel een gave flipperkast was te vinden? Die mooie tijden kunnen razendsnel weer terugkeren als je besluit om je spelkamer uit te breiden met een authentieke flipperkast. Wie thuis en flipperkast heeft, kan met vrienden, familie of kinderen op elk gewenst moment een gaaf potje flipperen spelen. Anders dan vroeger ben je slechts eenmalig de aanschafkosten kwijt en hoef je niet voor elk afzonderlijk potje te betalen. Bekijk wat de mogelijkheden zijn, want gespecialiseerde spelwinkels hebben een ruim assortiment flipperkasten waar jouw favoriete model ongetwijfeld tussen zit! 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply