28

Landelijke meubelen op maat gemaakt

De landelijke stijl is bijzonder populair en de verwachting is dat dit de komende jaren nog wel zal blijven. Bij deze stijl draait het om een rustige basis die aangevuld wordt met natuurtinten, zoals wit, taupe en grijs. Was deze woonstijl vooral eerst kenmerkend voor huizen in een landelijke omgeving, tegenwoordig heeft het ook de steden weten te veroveren. Het is een ware oase van rust waar je na een dag hard werken in thuiskomt.

De juiste meubelen vinden

Het kan een behoorlijk intensieve zoektocht zijn als je meubelen zoekt die bij een bepaalde stijl passen. Zeker deze specifieke stijl heeft door de populariteit een enorm groot aanbod. Heb je uitgesproken eisen voor het meubel dat je zoekt, dan wordt de zoektocht nog vele malen lastiger. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde afmetingen, een meubelmakerij kan je dan helpen bij het maken van de mooiste meubelen die perfect aansluiten op jouw specifieke wensen.

Maatwerk vertaalt naar het meubel dat voldoet aan je wensen

Landelijke meubels

De kracht van een meubelmakerij ligt in maatwerk. Ze doen niet aan ‘dertien in een dozijn meubelen’ die zo van de lopende band af komen rollen. Bij een meubelmakerij draait het om kwaliteit. Kwaliteit die verwerkt wordt in unieke meubels volledig op je wensen en eisen aangepast. In een meubelmakerij wordt bijna alles met de hand vervaardigd. Zware kwaliteit meubelen die jaren en jaren meegaan. Van eettafel, dressoir tot bibliotheekkast, alles is mogelijk. Je bepaalt zelf welke maat en kleur je nieuwe meubel krijgt en een meubelmakerij gaat voor je aan de slag. De kleur kan uiteenlopen van naturel tot aan blauwer dan blauw, exact wat jij in gedachten hebt en past bij je persoonlijke stijl.

Voor het hele huis

Maatwerk is zo mooi omdat niets onmogelijk is en veel afmetingen mogelijk zijn. Het betekent ook dat je bij een meubelmakerij terecht kunt voor de landelijke inrichting van je gehele huis. Van woonkamer, keuken en hal tot aan de slaapkamer, door maatwerk kan iedere ruimte in huis individueel worden ingericht. De keuzemogelijkheden beperken zich niet alleen tot kleur en afmetingen. Je bepaalt bijvoorbeeld ook hoe de poten, deuren, eventueel glas en plinten van het meubel er uit gaan zien. Dit is slechts een kleine greep uit de opties die maatwerk meubelen bieden. Op maat gemaakte landelijke meubelen die niet alleen een op een aansluiten op je wensen, maar ook nog eens uniek zijn.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply