34

Inspiratie: vloerkleden kinderkamer

Het inrichten van je kinderkamer gaat tegenwoordig om veel meer dan alleen de praktische zaken. Een kinderkamer moet er vooral hip uitzien, volgens de laatste trends: leuk voor zowel papa en mama als de kids! Er zijn veel verschillende manieren om een kinderkamer helemaal insta-proof te maken. Je kunt hippe, speelse elementen toevoegen zoals een schommel. Maar wat dacht je van iets dat veel makkelijker is, zoals vloerkleden kinderkamer? Met een kindervloerkleed geef je deze ruimte in een handomdraai een frisse, nieuwe look.

Auto speelkleed

Auto speelkleed

We kennen allemaal nog wel het ouderwetse auto speelkleed met de grijze autoweg waar we ons eindeloos mee konden vermaken. Dit is misschien wel het meest bekende voorbeeld van een kindervloerkleed. Maar eerlijk is eerlijk, deze kleden passen niet meer helemaal in de styling van de hedendaagse kinderkamer. Wel zijn er hele leuke varianten te vinden die dit populaire kindervloerkleed in een nieuw jasje hebben gestoken. Dit auto speelkleed is gemaakt van polyamide, wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk schoon te maken zijn en tevens lekker zacht aan de voetjes voelen. Daarnaast past het ook nog eens goed bij ieder interieur!

Kindervloerkleed: in de woonkamer

Vloerkleed woonkamer

Wat voor kinderkamer vloerkleed je kiest hangt natuurlijk heel erg af van de ruimte waarin deze komt te liggen. Je denkt al gauw aan een vloerkleed in de kinderkamer, maar waarom niet in de woonkamer? We kunnen ons voorstellen dat, als je voor een kleed in de woonkamer gaat, je wilt dat deze wat stijlvoller is. Er bestaan tallozen kinderkleden die niet alleen heerlijk zacht zijn voor de kinderen, maar tegelijk ook heel stylish! Je kunt hierbij kiezen voor een stijlvol hoogpolig kinderkamer vloerkleed, maar je kunt ook kiezen voor een leuk kindervloerkleed met een speels, maar toch trendy design.

Vloerkleden kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Kinderkleden zien er natuurlijk super leuk uit. Maar, waarom zou je eigenlijk nog meer een kleed in de kinderkamer willen? Ten eerste is een kinderkleed heerlijk zacht. Vooral voor de echte kleintjes is dit belangrijk en leuk. Baby’s tot ongeveer 3 maanden hebben veel baat bij een zacht, hoogpolig vloerkleed zodat zij lekker kunnen liggen en met de handjes en voetjes kunnen voelen aan het materiaal. Iets oudere baby’s ontwikkelen hun gezichtsvermogen, waardoor het van belang is om de zintuigen zo veel mogelijk te prikkelen. Een kleed met veel kleuren, patronen en een goede structuur kan zeker bijdragen hieraan. Als laatst is het natuurlijk ook heel veilig om je kroost op een zachte ondergrond te laten spelen, zo weet je met een speelkleed zeker dat er geen ongelukken gebeuren!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply