Inspiratie: 6x grof gebreid plaid in je interieur

Koukleumen opgelet! Met een grof gebreide of gehaakte deken los je alle problemen op. Je kunt een grof plaid gebruiken als sprei op je bed of er lekker onder wegkruipen op de bank. Daarnaast heeft zo’n chunky knit een hele trendy uitstraling. Het heeft dus ook een decoratieve waarde voor je interieur. Twijfel je nog om een grof gebreid plaid aan te schaffen? Laat je dan inspireren door de 6 onderstaande voorbeelden.

1. Beige grof gebreide deken

Met een dik gebreide deken maak je de slaapkamer klaar voor de winter. Het is een goede toevoeging als het winterdekbed toch niet warm genoeg is. Bovendien geeft het plaid de kamer een extra chique uitstraling. Als je dol bent op natuurlijke materialen en een ingetogen kleurenpalet, is een beige wollen plaid een perfecte aankoop.

2. Grijs plaid grof gebreid

Natuurlijk staat zo’n dik gebreid plaid ook prachtig op de bank. Als je het dekentje even niet gebruikt, kun je het mooi over de leuning heen draperen. Ook tof: koop een kleine poef of een chunky kussentje in dezelfde stijl. Hiermee creëer je een hele gezellige sfeer in de zithoek.

3. Grof gebreide plaids ter decoratie

Vind je het fijner om de deken netjes op te ruimen? Maak dan een plank vrij op de stellingkast, ladderkast of wandkast. Bij voorkeur een van de onderste plankjes. Vouw de chunky deken netjes op en maak het onderdeel van de woondecoratie.

4. Lichtblauwe bedsprei grof gebreid

Een grof gebreide sprei is door de dikke garen vrij zwaar. Hoewel dat in eerste instantie erg onpraktisch klinkt, ervaren veel mensen dit juist als comfortabel. Het heeft net zoals een verzwaringsdeken een rustgevend effect. Door het extra gewicht ervaar je een veilig en geborgen gevoel. Dit zorgt voor meer ontspanning en kan zelfs bijdragen aan een betere nachtrust.

5. Blauw grof gebreid kleed

Een dik gebreid kleed is niet alleen verkrijgbaar in natuurlijke tinten en pastelkleuren. Er zijn ook chunky dekens met een hele opvallende look te koop. Kijk maar eens naar deze fel blauwe variant. Het valt extra op door de zwarte omgeving. Het is een echte eyecatcher in het interieur!

6. Geel wollen plaid grof gebreid

Over eyecatchers gesproken: het is ook gaaf om een grof wollen plaid aan te schaffen in dezelfde kleur als een meubelstuk. Op het bovenstaande voorbeeld zie je een gele chaise longue met een bijpassend dekentje.

Spreekt de chunky look van een grof gebreid plaid je toch niet zo aan? Kijk dan eens naar deze mooie plaids voor op de bank.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply