39

I love recycle

wallwood van rescued

wallwood van rescued

Van de week ontdekte ik een erg leuke vormgegeven webwinkel ‘Iamrecycled’ met mooie en leuke (h)eerlijke producten van gerecyclede materialen. Niet alleen de producten zijn leuk, maar de website smoelt ook helemaal lekker! Kijk maar even mee:

Zo zag ik de industriële bureaulamp, waarin modern Dutch design gecombineerd is met subtiel hergebruik. Moest even goed kijken wat ik zag, maar ineens zag ik het herkenbare coca-cola flesje, leuk idee!

industriUele lamp van een cola flesje van Bauu

industriële lamp van een cola flesje van Bauu

Ook zag ik dit bankje dat met de hand gemaakt door twee enthousiaste creatieve ondernemers van Hebbe & Houwe. Het is gemaakt van een fruitkist en reststukjes stof. Elk product van hen is dus echt uniek.

een krukje van Hebbe&Houwe

een krukje van Hebbe&Houwe

Deze lamp van HandmadeByMo is gemaakt van ‘ZtringZ’, duurzaam restmateriaal uit de textielindustrie. Het materiaal is elastisch, sterk en makkelijk te vormen en met een klem om de lamp kun je hem op de gewenste hoogte te bevestigen.
 Lekker fris!

gehaakte lamp van handmadebymo

gehaakte lamp van handmadebymo

De producten uit deze webwinkel zijn goed voor jezelf, de makers én onze omgeving. Dat voelt goed, dus veel shopplezier!
Wil je nog meer ‘recycle ideeën’ bekijken, kijk dan eens op mijn pinterest-board ‘I love recycle’. Hier staan sfeerbeelden en zelfmaakideeën, want vaak kun je meer hergebruiken dan je denkt!

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply