35

houten tafels in een natuurlijke woonstijl

natuurlijke woonstijl

een kruko van hout van meneer van hout

Iedereen heeft een eigen woonstijl, gelukkig maar want anders zouden alle huizen op elkaar lijken. Hou je van een natuurlijke woonstijl, dan hou je vooral een eenvoudige, levendige en robuuste inrichting met pure vormen, materialen en kleuren. Een huis of kamer met een natuurlijke inrichting is geïnspireerd is op de kleuren, materialen en vormen uit de natuur en dat ziet er lekker uit. Wil jij ook een beetje meer richting deze woonstijl dan zijn er een aantal ingrediënten nodig:

XL in de natuurlijke woonstijl

In een natuurlijke woonstijl wordt alles uitvergroot. Er is een grote leefbank, een extra lange eettafel en een mooie XL lamp bij de zithoek of boven tafel. De materialen waar ze van gemaakt zijn vragen om een groter maatje, want ze zijn gemaakt van mooie grove en pure materialen. Dat kan niet klein en fijn.

het meubilair

Bij deze woonstijl passen meubelen van natuurlijke materialen. Ik denk bijvoorbeeld aan hout, beton, karton, canvas en wol. Het materiaal is van robuust en puur en worden vaak in combinatie met elkaar gebruikt. Zo zie je bijvoorbeeld een ruw houten kast met een stevig metalen onderstel, of een betonnen lamp op een houten voet. Een ander goed voorbeeld zijn de eikenhouten tafels van meneer van Hout, ze maken mooie combinaties van het blad en het onderstel. Hier zet je gelijk een sfeer neer.

het kleurenplan

De kleuren die passen bij deze woonstijl zijn vooral natuurlijke kleuren als groen, blauw en zandkleuren. Er kan een accentkleur aan de ruimte toegevoegd worden in kussentjes, prints, posters of accessoires.

de accessoires

Bij de mooie houten meubilair passen robuuste accessoires van glas, beton en hout. De accessoires komen vooral goed uit als je ze groepeert, want dan versterken de vormen elkaar. Les bijvoorbeeld groepjes kussens bij elkaar of kies voor een glazen stolp met daaromheen een bijzonder tafellampje en een aantal kaarsen.

van buiten naar binnen

Een natuurlijke woonstijl kan natuurlijk niet zonder levend groen. Wij zijn graag buiten in de natuur, omdat we hier rustig van worden. Dus dat effect hebben planten in huis ook op ons. Zorg voor afwisseling in planten, zet een grote plant naast een aantal kleinere planten en zorg voor bloeiende exemplaren voor extra kleur. Planten kun je ook ophangen, je kunt ze bij elkaar zetten in een open kast of verwerken in een wandversiering.

Geniet vooral van deze woonstijl en zorg dat je je er prettig kunt voelen!

natuurlijke woonstijl

een eikenhouten tafel van meneer van hout

de natuurlijke woonstijl in je interieur

een zelfmaakidee met glazen frames ilovemyinterior

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply