41

Hondenkussens voor elk interieur

Ben jij op zoek naar een lekker kussen voor de hond? Dan heb je vast al ongeveer in je hoofd wat je wilt. Allereerst moet het kussen natuurlijk comfortabel zijn voor je hond. Maar heb je er ook al eens aan gedacht dat het mooi moet passen in je interieur? Het zou zonde zijn als het kussen wel leuk is voor je hond, maar je het zelf al na een paar weken beu bent omdat het niet in je interieur past.

Welk interieur heb je?

Er zijn heel veel verschillende hondenkussens, veel meer dan je denkt. Het is dus goed om al van tevoren een idee te hebben wat je precies zoekt. Kijk eerst naar je interieur: wat past daar goed bij? Wil jij een strak gevormd kussen, of juist zacht en fluffy? Misschien zoek je juist een kussen van ruwe jute, wat goed past bij een industrieel interieur. Of ga je liever voor een rechthoekig kussen zonder franjes voor de minimalistische woonstijl. Welk interieur je ook hebt, er is altijd een kussen dat er goed bij past.

Eigenschappen van het hondenkussen

Vrijwel elk hondenkussen dat wordt verkocht, is comfortabel genoeg voor elke hond. Ook kussens die er ruw uitzien zijn prima. Honden geven er over het algemeen weinig om op welk materiaal ze liggen en sommige honden hebben zelfs een hekel aan zachte oppervlakken. De kleur en look van het kussen zijn dus eigenlijk belangrijker dan je materiaalkeuze. De kleur van het kussen moet niet alleen passen bij je interieur, maar ook bij je hond. Een hond met witte haren kan beter geen zwart kussen krijgen en vice versa. Ga voor een kleur die past bij de haren van je hond, zodat ze niet teveel opvallen.

Groot of klein?

Als je een hele grote hond hebt, is het niet zo moeilijk te begrijpen dat je ook een groot kussen nodig hebt. Maar hoe zit dat eigenlijk met kleinere honden? Een goede richtlijn is dat het kussen even lang moet zijn als het lichaam van jouw hond van neus tot achterpoten. De staart hoef je niet mee te tellen. Het kussen mag natuurlijk ook groter zijn, als je dat mooi vindt in je interieur. Een kussen moet niet te klein zijn, want dan zal je hond er niet comfortabel op kunnen liggen.

Er zijn zo veel verschillende hondenkussens dat het soms best lastig is om te kiezen. Omdat elk kussen ontworpen is voor het comfort van je hond, kun je het beste kijken of het kussen wel past bij je interieur. Bij Brekz.nl vind je in de uitgebreide collectie vast het perfecte hondenkussen voor je hond én jouw interieur. Combineer het kussen met wat mooi hondenspeelgoed zodat je huisdier zich niet gaat vervelen.

 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply