43

het boek Vantastic van Kate Ulman

boek Vantastic van Kate Ulman

boek Vantastic van Kate Ulman

Morgen komt het boek Vantastic van Kate Ulman uit. Kate Ulman woont met haar man en drie dochters op een biologische boerderij in Australië. Ze houden ervan om met de caravan op vakantie te gaan, of het nu voor een weekend of zes maanden is…. Kate is gek op kraften, houdt van oude dingen hergebruiken en geniet van het groeien en koken van biologische producten. Kate heeft ook een populaire blog Foxs Lane (waar haar boerderij ligt), die het haar mogelijk maakt om haar passies te delen.

Het boek Vantastic is een gids voor het faantastisch maken van een retro caravan en laat zien hoe je een stijlvolle, zelfgemaakte caravan-vakantie kunt hebben….. Het boek staat vol reistips, ze geeft stylingtips, geeft recepten voor het koken in de caravan etcetera. Hoop dat ie snel uit is in Nederland… Ik ben nieuwsgierig geworden…. Ik vond op het blog meetmeatmikes foto’s van het boek een heuse  sneak preview.. Kijk maar even mee…

Wil je nog meer caravan-inspiratie, lees dan eens dit bericht en dit bericht wat ik er eerder over schreef… Of kijk eens op mijn pinterest-bord hippe caravans.

het boek vantastic via meetmeatmike

het boek vantastic via meetmeatmikes

het boek Vantasctic via meetmeatmike

het boek Vantasctic via meetmeatmikes

boek Vantastic via meetmeatmike

boek Vantastic via meetmeatmikes

Show Comments

2 Comments

  1. Noofs 31 juli 2013
    • Petra 31 juli 2013

Leave a Reply