25

Herfst alvast in huis halen? Zo doe je dat!

Het is helaas weer zo ver; de herfst is officieel begonnen. We hebben nog een paar dagen mogen genieten van een heerlijke nazomer, maar voor je het weet staan de gure en grauwe dagen alweer op ons te wachten. Veel mensen worden direct somber bij deze gedachte, maar je kunt het tegengaan door een paar trucjes toe te passen in huis. Het is dus hoog tijd om je huis herfstklaar te maken. En dan hebben we het niet per se over onderhoud, maar vooral om de gezelligheid in huis te halen. Skip die herfstdip met de volgende tips!

Een warm muurtje

Om nu elk jaar met de herfst je interieur om te gooien is nogal wat werk. Maar je kunt wel een kleine verandering aanbrengen door bij de Colorstore een muurverf te kopen met een herfstig tintje. Denk hierbij aan een warme bruintint, baksteenrood of een neutrale zandkleur van de Sikkens Rubbel lijn. Deze complimenteren je houten meubels prachtig en zorgen voor een rustgevende, maar warme sfeer. Waarschijnlijk is dit precies wat je nodig hebt tijdens die grauwe dagen!

Dekens en kussens

Het koudere seizoen is aangebroken, dus een knusse plek op de bank is hoognodig. Kijk of je een fijn hoekje bij de bank kunt maken met zachte kussens en fluffy dekens. Na een lange dag kun je je hier dan helemaal inwikkelen en genieten van een film met een kop thee. Als het buiten hard waait of regent voelt dit nog eens extra knus!

Gezellige kaarsen

Kaarsen doen het in elk interieur goed, vooral als ze ook nog eens lekker ruiken. Scoor wat grote en kleine kaarsen voor een mooi kaarsenplateau. Deze kun je in de avond aansteken om een gezellige en romantische sfeer te creƫren. Als ze ook nog eens een heerlijk warme herfstgeur hebben, maar je het helemaal knus! Denk aan kaneel, dennengeur of eucalyptus.

Herfstdecoratie

Herfstdecoratie

Ga tijdens een lekkere herfstwandeling op zoek naar alles wat met de herfst te maken heeft. Denk hierbij aan gevallen bladeren in bruin- en roodtinten, kastanjes, eikeltjes en dennenappels. Deze items kun je namelijk fantastisch gebruiken als decoratie en geven je huis een warm sfeertje. Zo haal je de herfst letterlijk in huis, maar dan wel voornamelijk de positieve kanten!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply