36

goedkope stroom maken met zelfstroom

goedkope stroom

Italiaanse berg cottage via curbed

Ook het klimaat in Nederland is zeer geschikt voor zonnepanelen. Tien panelen leveren al snel 2350 kWh per jaar op en zo kun je goedkope stroom zelf opwekken.
Een zonnepaneel zet zonlicht om in stroom. De zon schijnt gratis en de opgewekte stroom is 100% groen. Zonnepanelen leveren gelijkstroom op. De apparaten in ons huis werken echter op wisselstroom. Een omvormer kan deze gelijkstroom omzetten in bruikbare wisselstroom. Dus… energie komt vanuit de zon, door de zonnepanelen en de omvormer via een kabel in je meterkast die de energie verdeelt naar de rest van je huis.

Als je zonnepanelen met elkaar gaat vergelijken wil je waarschijnlijk weten waar je de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs koopt. Na een half uur speuren op internet kom je erachter dat het moeilijk vergelijken is. Er zullen verschillende merken en modellen passeren met telkens weer andere opbrengsten, kwaliteit, garanties en verzekeringen. Veel werk en nog meer onduidelijkheid.

Dus: wil je meteen besparen, of komt het even niet uit om zonnepanelen zelf aan te schaffen? Zonnepanelen kun je bij Zelfstroom ook gewoon huren. Je betaalt de huurprijs simpelweg direct met de opbrengst. In de meeste gevallen hou je zelfs nog geld over. Je hoeft geen hoge investering te doen, om toch al direct te kunnen profiteren van het zelf stroom maken met zonnepanelen op jouw dak.

Zonnepanelen zijn vaak niet zo mooi om naar te kijken, maar door de tijd heen zien ze er steeds beter uit en vallen ze eigenlijk niet meer in negatieve zin op. Mooi zo, want zonnepanelen zijn het beste voor het milieu en voor je portemonnee!

goedkope stroom

mooi geïntegreerde zonnepanelen via habitat

goedkope stroom

ook in kleine huisjes kun je de panelen verwerken via homedit

goedkope stroom

een wijk met strakke huizen met zonnepanelen

goedkope stroom

bij Nederlandse huizen zijn er nu zwarte zonnepanelen via zelfstroom

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply