38

geurtelevisie in de keuken…

geurtv

lekker eten met vrienden via

 

Soms zou je willen dat er geur-televisie zou bestaan. Vooral tijdens een van die kookprogramma’s, zoals MasterChef, Wie is de chef, Herrie XXL en uiteraard 24Kitchen. Je ziet de lekkerste gerechten voorbijkomen, waarbij het water je in de mond loopt. Terwijl je naar die programma’s kijkt, lijkt het vaak vrij eenvoudig om die gerechten te maken in de keuken. Dit is redelijk schijn, want vaak staan de ingrediënten al afgemeten klaar, dat maakt de kans van slagen altijd wat groter.

 

Aardverschuiving in de keuken

Wanneer ik zelf eens uitgebreid in de keuken aan de slag ga, dan lijkt het na afloop vaak alsof er een aardverschuiving heeft plaatsgevonden. Op t.v. blijft de keuken netjes en overzichtelijk. Ik vraag me dan vaak of hoe de t.v. koks dit voor elkaar krijgen. De lekkerste gerechten staan op tafel en er staat een bescheiden afwas in de wasbak en ook het aanrecht vertoont geen serieuze sporen van kookactiviteiten.

 

Gemaakt om te koken

Aan alles is te zien op tv dat de hele keuken gemaakt is om te koken. De inrichting, de gebruikte materialen en wanneer je echt lekker wilt werken, is goede professionele apparatuur het halve werk. Niets zo vervelend als je oven te klein is, of wanneer je een gaspit te weinig hebt.

 

Kookclub of vrienden

We zien steeds meer dat mensen elkaar opzoeken om te koken en te eten. Lange avonden met elkaar, eerst in de keuken, daarna gezellig met elkaar genieten van bijzondere en culinaire uitdagingen. Op deze avonden wil je net zo prettig kunnen werken als een professionele kok. Je wil dan voldoende ruimte in de keuken, maar ook apparatuur dat voldoet aan je verwachtingen.

 

Nieuwe keuken of…

Wanneer je erg van koken houdt, kijk dan eens met welke materialen en apparatuur zij in de keuken werken. Ga ook eens op zoek bij een leverancier van professionele keukens zoals Horeca Grootkeuken Shop en bedenk hoe je dit kunt inpassen in je interieur. Je hoeft natuurlijk geen compleet nieuwe keuken aan te schaffen, wellicht kun je nieuwe apparatuur combineren in je bestaande keuken. Op deze manier houd je het huiselijke, maar met geweldige apparatuur waarmee je de lekkerste gerechten kunt koken. Ik heb nu al zin om te koken!

geurtv

een lekkere maaltijd koken via

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply