16

Hexagon tegels: een statement in je keuken of badkamer

Hexagon tegels: wie kent ze niet? De populaire zeshoekige tegels komen steeds vaker terug in keukens en badkamers. Ze zijn verkrijgbaar in eindeloos veel stijlen en formaten. Er is dus altijd een hexagon tegel te vinden die aansluit bij jouw interieur! Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Scrol dan snel verder om een aantal mooie voorbeelden te bekijken.

Hexagon tegels grijs en wit

Als je de tegels zo ‘in actie’ ziet, zal het je niet verbazen dat ze ook wel honingraat tegels worden genoemd. Door de speelse vorm maak je echt een statement in de keuken! Je kunt er een hele wand mee bekleden, maar ook slechts een stukje van de muur mee bedekken. Dit ziet er heel trendy uit en scheelt tegelijkertijd een hoop werk.

Groene hexagon tegels keuken

Omdat deze hexagon tegels groen zijn, ontstaat er een perfecte mix tussen retro en modern. De donkergroene kleur heeft een vintage uitstraling, terwijl de zeshoekige vorm juist voor die moderne touch zorgt. Het is een leuk alternatief voor donkergroene metro wandtegels.

Hexagon tegels goud

Als je de keuken een chique look wil geven, is een gouden of bronzen hexagon tegel een stijlvolle optie. Wissel af met verschillende tinten of afwerkingen (glans en mat) om de zeshoekige vorm nog meer te benadrukken. Het is helemaal mooi als de handgrepen van de keukenkasten dezelfde kleur goud of brons hebben.

Hexagon tegels marmer look

Natuurlijk kun je de tegeltjes ook mooi gebruiken in de badkamer. Kijk maar eens naar deze hexagon vloertegels met marmer look. Dat is weer eens iets anders dan de standaard rechthoekige, grijze badkamertegel. Bij zo’n opvallende badkamervloer is het mooi om de wanden wat rustiger te houden.

Honingraat tegels badkamer

Deze hexagon tegeltjes hebben een klein formaat en een neutrale kleur. Door de zwarte voegen springt de vorm er echt uit! Het oogt bovendien een stuk stoerder dan wanneer je kiest voor witte voegen. Ook tof: gebruik dit soort hexagon tegels op het toilet als je het kleinste kamertje eens een make-over wil geven.

Marmer look hexagon tegels badkamer

Er zijn marmer look tegels in allerlei kleuren en stijlen. Zo heb je ook hexagon tegels in hele aardse kleuren. Deze wandtegels brengen meer warmte in je badkamer. Vind je een hele muur met deze tegels wat te druk? Dan kun je ook slechts een paar rijen tegels gebruiken.

Roze hexagon tegels met bloemenprint

Wat vind je van deze opvallende hexagon mozaïek wand? De 6 hoekige tegels hebben een romantische bloemenprint die direct in het oog springt. Het is absoluut een statement in je badkamer!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply