35

je garage weer als nieuw

garagedeuren

houten garagedeuren

Het is vaak een troep in de garage. Wanneer we even geen raad weten met (overtollige) spullen, dan verdwijnen deze gewoon in de garage. Met als gevolg dat het er te vaak een troep is. Daarom is het goed om de garage helemaal op te ruimen, want als  je dit met enige regelmaat doet, dan is het ook weer redelijk vlot gebeurd. Zo wordt je garage weer als nieuw.

Voordat je begint, is het goed om te inventariseren wat er op dit moment in de garage staat. Hoeveel spullen is goed voor het grof vuil en wat kan er naar de kringloopwinkel? Heb je genoeg ruimte om de spullen op te slaan die je wel wilt bewaren?

Wanneer je heel veel spullen moet afvoeren, zorg dan voor een aanhangwagen. Misschien kun je wat vrienden vragen om te helpen. Zij kunnen het werk wat makkelijker te maken, maar het is ook gewoon gezellig om deze klus met een paar mensen te klaren.

 

Georganiseerd opruimen

Wanneer je begint, probeer dan georganiseerd op te ruimen. Zorg dat je de spullen bij elkaar zet die naar de kringloopwinkel kunnen, het grof vuil kan direct de aanhangwagen in. Klein afval kun je gewoon in vuilniszakken kwijt. Wanneer je stellingkasten  in de garage plaatst, kun je heel veel spullen kwijt. Kleine spullen kun je in bakken bewaren op de stellingen. Plaats in ieder geval zo min als mogelijk pullen op de grond, dat is voor het behoud van je spullen. Gebruik mondkapjes wanneer je de vloer veegt, want al dat fijne stof is echt slecht voor je longen. Als je dan toch met dit project bezig bent, controleer dan of het nodig is om de kozijnen en garagedeur te schilderen. Dit is goed voor het behoud van je garage.

 

Luxe garage

Wanneer de garagedeur niet meer zo mooi is, dan kun je overwegen een nieuwe deur aan te schaffen. Garagedeuren kunnen je garage een totaal ander aanzien geven. Wat ook heel mooi is, dat zijn openslaande garagedeuren. Deze deuren stralen luxe uit en geven een ruime doorgang. Dat is ideaal om de auto de garage in en uit te rijden en de tweede deur is prettig wanneer je even snel  iets uit de garage wil halen, of je fiets wilt pakken, want dan kan deze makkelijk door de deur openen.

Je garage zal dan helemaal als nieuw zijn, maar of deze netjes opgeruimd zal blijven… dat zal altijd wel een uitdaging blijven.

opbergen

opbergen in de garage

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply