24

Ga je kantoormeubilair huren, kopen of ga je voor huurkoop?

Bij de aanschaf van kantoormeubilair krijg je de keuze tussen huren, huurkoop of kopen. Het aanschaffen van kantoormeubilair kost vaak veel geld. Je hebt dan ook de keuze om meubilair te gaan huren, dit is echter een tijdelijke oplossing. Een combinatie tussen huren en kopen is de mogelijkheid voor huurkoop. SKEPP vertelt je welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de aanschaf van kantoormeubilair.

De 3 mogelijkheden op een rij

Op welke manier jij in bezit wilt komen van kantoormeubilair is helemaal je eigen keuze. De keuze die je maakt is afhankelijk van de omstandigheden en het doel van een bedrijf. Welke optie past het beste bij jou?

Huren biedt flexibiliteit en vrijheid

Bij het huren van kantoormeubilair ga jij als huurder een huurovereenkomst aan. Je leent het kantoormeubilair dan van de verhuurder in bruikleen, hier betaal je een maandelijkse huursom voor. Het voordeel van het huren van kantoormeubilair is dat het goedkoper is dan kopen. Daarnaast kun je gemakkelijker afwisselen met kantoormeubilair. Ook de snelle levering van het kantoormeubilair is een groot voordeel bij huren.

Door kantoormeubilair te kopen investeer je in de toekomst

Kantoormeubilair is een grote investering als je het gaat kopen. Is er voldoende budget en wil je iedereen voorzien van ergonomisch kantoormeubilair? Dan is kopen de beste optie. Door kantoormeubilair te kopen ben je voorzien van nieuw kantoormeubilair wat perfect bij jouw kantoorruimte past.  Daarnaast heb je bij het kopen van kantoormeubilair recht op garantie. Mocht er binnen één of twee jaar wat kapot gaan, dan heb je recht op een vergoeding voor de kapotte goederen.

Kantoormeubilair kopen of huurkoop

Uiteindelijke eigenaar van meubilair worden met huurkoop

Huurkoop is voor veel mensen nog onbekend. Maar bij het aanschaffen van kantoormeubilair is het een goede keuze. Bij huurkoop is het zo dat je maandelijks een bedrag aflost op kantoormeubilair. Wanneer je het bedrag helemaal hebt afbetaald ben je helemaal eigenaar geworden van het meubilair. Het voordeel hiervan is dat je uiteindelijk wel eigenaar bent van de meubelen, maar je niet in één keer een grote investering hoeft te doen.

Het afbetalen van het meubilair kan in verschillende periodes. Je kunt afbetalen in 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. In de aflossingsperiode ben je nog geen eigenaar van het meubilair.

Waar kies jij voor?

Kies jij voor huren, huurkoop of het kopen van nieuw kantoormeubilair? Alle opties hebben verschillende voordelen. Wil je in één keer eigenaar zijn en heb je het nodige budget? Dan is koop de beste optie voor jou! Maar wil je liever niet in één keer de investering doen? Ga dan voor het huurkopen van kantoormeubilair! vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en vrijblijvend om de beste keuze te maken tussen huren, huurkoop en kopen van kantoormeubilair.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply