44

5 leuke activiteiten vanuit je fauteuil

Het is altijd fijn als je alles in je huis goed kunt gebruiken. Niet allen de ruimte, maar ook dat je het optimaal kunt gebruiken. Nu we snel leven en soms maar doorgaan… Is het goed om even stil te zijn bij het gebruik van de woonkamer. Gebruik jij bijvoorbeeld je bank en je fauteuil goed genoeg?
Het is makkelijk om alleen tv te gaan kijken vanuit je fauteuil, maar er zijn meer mogelijkheden om deze goed te gebruiken:

1. lezen vanuit je fauteuil

Er zijn ontzettend veel fijne boeken te vinden. Mooie romans, heerlijke kookboeken, lieve kinderboeken, verrassende e-boeken en ga zo maar door. In je fauteuil kun je je terugtrekken en ervan genieten. Lekker!

2. een goed gesprek vanuit je fauteuil

Af en toe is het heerlijk om in een lang gesprek verstrikt te raken. Zeker als de omstandigheden optimaal zijn: een lekkere koffie, een relaxte stoel, een interessant onderwerp en een goed gezelschap…

 

3. een handwerkje vanuit je fauteuil

Het is al vaak gezegd, maar handwerken is chocolade voor het brein. Je wordt er gewoon lekker zen van. Dus zet een mandje met een makkelijk en inspirerend werkje neer en zorg dat het werkje ook echt afgemaakt wordt…

4. lui luisteren vanuit je fauteuil

Vroeger waren er hoorspelen op de radio waar men voor thuis bleef. Tegenwoordig hebben we weer zin om te luisteren en kun je naar verslavende podcasts luisteren of mooie muziek opzetten met je koptelefoon. Een fijne ontspanning…

5. beleef ultieme rust in je fauteuil

We weten dat het belangrijk is om tot rust te komen. Dat kun je ook doen door gewoon stil te zijn. Gewoon zitten en te genieten van het moment. Dit kun je ook wel mediteren noemen, what’s in the name….

Ik zou zeggen, zoek een mooie nieuwe fauteuil uit en denk na wat je er wilt doen. Maar: gebruik de fauteuil helemaal goed!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

2 Comments

  1. Nicole 24 september 2016

Leave a Reply