Frisse woning met Lampe Berger

Creëer de perfecte sfeer in je woning met de heerlijke geuren van Lampe Berger. Een fris parfum om je gasten te verwennen of een romantisch aroma voor in de slaapkamer? Het kan allemaal! En dat is nog niet alles, ook nare luchtjes worden opgevangen en vernietigd door de brander.

Hoe werkt het?

Vul eerst de brander tot minimaal de helft met de vloeistof en stop hierin de lont. Deze moet de eerste keer ongeveer 20 minuten weken voordat je de brander aanzet. De vuursteen hoeft maar 2 minuten te branden, daarna mag je de vlam weer uitblazen. Plaats de sierdop op de brander, zodat je je niet brandt aan de vuursteen. De lucht in het vertrek wordt gezuiverd en een heerlijke geur komt ervoor in de plaats. Een kleine ruimte heeft genoeg aan 20 minuten, daarna sluit je de brander af met de normale dop. Hoe groter het vertrek, hoe langer je de Lampe Berger open laat staan.

Geuren en sierdoppen

Fresh Green en Paris Chic, Ocean Breeze en Linen Blossom, dit zijn een aantal van de heerlijke parfums van Lampe Berger. Daarnaast zijn er neutrale geuren, als je de lucht wilt zuiveren maar niet houdt van parfum in je huis. Overigens verspreidt ook de neutrale versie een frisse, aangename geur. Het is een aanrader om neutrale vloeistof te gebruiken als je van geur wilt wisselen.

Erg bijzonder aan de branders van Lampe Berger zijn de verschillende sierdoppen, die een luxe allure geven aan je woning. Wat dacht je van een gouden of zilveren sierdop in de vorm van een tulp of vlam? Of kies voor een vintage sierdop en geef je keuken, woonkamer of slaapkamer wat extra stijl.

Parfum voor je huis

Lampe Berger werkt precies hetzelfde als parfum dat je opdoet. Het heeft een top-, midden- en basisnoot. Het eerste uur ruik je het topaccent, daarna de middennoot en de basis houdt langdurig aan. De verschillende geurnoten sluiten goed op elkaar aan en zorgen voor de dynamische en unieke geur van Lampe Berger.

Lampe Berger kopen

Bij Cookinglife bestel je de verschillende luxe producten van Lampe Berger eenvoudig online. Je vindt op de website niet alleen een brander en geur, maar ook een sierdop en lont. Je hebt een erg ruime keuze uit verschillende Lampe Berger geuren bij Cookinglife. Zo vind je altijd dat heerlijke huisparfum dat je zocht voor de lente of winter. Je woning rook nog nooit zo lekker!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply