34

flessenpost voor je Valentijn

een brief in een fles voor je Valentijn...

een brief in een fles voor je Valentijn…

Heb je al nagedacht wat je je lief straks gaat geven op Valentijnsdag?Ik vind het wel een leuke dag om even bij stil te staan. Maar goed, overdreven veel aandacht is nu ook weer niet nodig…

Er zijn zoveel mogelijkheden. Ik denk dat de top 10 er ongeveer zo uit ziet:

1. Bloemen
2. Chocolade
3. Gadgets
4. Een ervaring (een doe-kado)
5. Sieraden
6. Lekkere luchtjes
7. Een diner
8. Een kadobon
9. Een lekker fles drank
10. Een foto.

Zelf vind ik een zelfgemaakt kado met een dikke kus eigenlijk wel het leukste. Ik ben een tut met bloemen (moeten wel de goede zijn), ben niet zo’n ruikert (als juf krijg ik vaak veel en is mijn voorraad groots) en ik kan altijd moeilijk kiezen (wat zal ik vragen of geven, er is zoveel leuks…). Ik ben eigenlijk meer dol op aandacht en samen iets doen.

Afijn, ieder jaar maak ik wel een ideetje wat je uit kunt printen en in elkaar kunt zetten. Als je niet weet wat je kunt geven, kun je dus altijd mijn idee nog gebruiken.

valentijnskado

benodigdheden

Je het volgende nodig:

– de pdf ( valentijnsbrief) die je uit kunt printen
– een mooie fles
– washitape en stickers van de hema
– een pen

Zo doe je het:

Print de brief uit en schrijf erop wat je graag wilt vertellen aan je lief. Rol de brief op tot een klein rolletje en plak het vast met washitape. Steek de brief in de fles en versier deze met een mooie sticker. Pak de fles in en geef het kado.

brief

de brief in de fles

Hier vind je de andere Valentijn-knutsels en ook kun je op mijn pinterestbord hearts rondkijken voor een leuk idee!

Alvast een fijne Valentijnsdag!

valentijn

de love-message in a bottle

valentijn

de Valentijnsbrief (de pdf om uit te printen)

valentijn

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply