32

eenvoudig je kaars in glas versieren

kaarsen versieren

versier je kaarsen met een krijtstift

Er zijn leuke kaarsen in een glas. Ze branden vaak urenlang en dus heb je er lekker veel plezier van. Kaarsen in glas zien er vaak vrolijk en kleurrijk uit en passen eigenlijk in ieder interieur. Stel… dat je het glas van de kaars kan pimpen, kijk..dan heb je écht iets van jezelf in je huis.
Je kunt bijvoorbeeld met een krijtstift tekenen op het glas. Deze tekening kan van alles zijn en je kunt iets maken wat past bij jouw woonstijl. Hou je bijvoorbeeld van de Scandinavische woonstijl dan teken je veertjes. Hou je van een basic woonstijl dan schrijf je bijvoorbeeld mooie letters of een quote op het glas. Hou je van een romantische woonstijl, dan teken je misschien wel vogeltjes of stippen… Voor iedere stijl is er dus wel iets te vinden.

Wat is er nodig!

– 1 of meer kaarsen in glas van de hema
krijtstiften in wit of andere kleuren
– een kladblaadje, potlood en keukenpapiertje

kaars versieren
Aan de slag!

1. Voor deze klus heb je 2 (of meer) kaarsen in glas nodig, een krijtstift en een kladblaadje met een potlood.
2. Op het kladblaadje schets je een voorbeeld van wat je op het glas wilt tekenen.
3. Heb je jouw idee klaar, dan kijk je goed hoe breed het is geworden en hoe je dit qua afstand kunt verdelen over het glas. Daarna teken je het er gewoon op. Lukt het niet in één keer, dan kun je met een nat keukenpapiertje het glas schoonvegen en het opnieuw proberen (of je kunt regelmatig een nieuw patroontje op het glas tekenen. Zo heb je iedere keer een nieuwe verrassing in je huis).

Om je een idee te geven van wat mogelijk is, zijn hier wat voorbeelden gemaakt. Nu de avonden donker worden, kunnen we mooi een zelfgemaakt gezellig sfeerlichtje branden! Ik krijg er al zin in… en jij?

en meer..!

Zoek je nog meer zelfmaak-ideetjes, kijk dan eens op mijn pinterest-bord DIY. En… vond je het leuk om met de krijtstift te tekenen? Dan is het een idee om een tekening op je raam te tekenen. Dat heeft een paar voordelen: je hebt minder last van inkijk en anderen kunnen meegenieten van je creativiteit. Het is heel eenvoudig, kijk maar eens naar mijn raam-doodle.

kaars versieren

versier je kaars met een ander patroon

kaars versieren

kaars versieren

 

 

Show Comments

2 Comments

  1. Isabel Cristina 16 september 2014
    • Petra 16 september 2014

Leave a Reply