23

Een tuin om in te verdwalen

Gezelligheid in de tuin begint natuurlijk bij een geschikte omgeving. Geen onkruid en meubilair waar je daadwerkelijk ook een gehele avond of middag op kunt zitten zonder klachten. Maar wanneer wordt meubilair comfortabel en aan welk budget moet je denken?

Meubilair met een unieke uitstraling

Jouw tuin hoort een plek te zijn waar je gezellig met vrienden of familie kunt zitten, maar ook alleen heerlijk tot rust kunt komen. Hiervoor is het natuurlijk wel van belang om meubilair te hebben wat comfortabel zit. Nu is het vanzelfsprekend dat je in deze periode intensief bezig bent om de tuin gereed te maken voor de zomer. Het onkruid moet plaatsmaken voor prachtige plantjes. Dan nog het meubilair terug zetten op de plek waar het vorig jaar stond. Of kies je ervoor om de tuin compleet aan te pakken en dus ook voor nieuw meubilair te gaan?

Vroeger koos men standaard voor een rechthoekige eettafel. Tegenwoordig past de ronde tuintafels beter bij de rest van de tuin. Ongeacht of je kiest voor een witte variant of dat je toch liever voor de houtkleur gaat. Een ronde tafel maakt de tuin wat speelser en moderner. 

Wanneer je een eettafel hebt gekozen mogen de stoelen natuurlijk niet ontbreken! Online zijn er heel veel stoelen te vinden waar je uit kunt kiezen. Liever een romantische stoel waar je heerlijk in kunt “kruipen”? Of ga je toch voor een strak en modern design wat bij jouw tafel past? Eindeloos veel mogelijkheden en er is vast en zeker een design te vinden wat past bij jouw tuin.

Buiten de kleuren en het comfort van de tuinstoelen heb je ook de keuze uit klapbare of stapelbare tuinstoelen. Wanneer je kiest voor stapelbare tuinstoelen zal het iets meer ruimte in beslag nemen dan de klapbare varianten. Echter beschikt een stapelbare stoel over een sterke constructie en zal dus niet snel kapot gaan. Een inklapbare stoel heeft een soort van scharnier wat het open en dicht zal maken. Door hier vaker gebruik van te maken zal de slijtage ook sneller optreden. 

Meer kleur in de tuin brengt ook meer rust met zich mee

Meer kleur in de tuin brengt ook meer rust met zich mee

Vroeger hadden wij standaard kleuren in de tuin en waren wij vrij snel tevreden met de uitstraling. Vandaag de dag verdiepen wij ons hier meer in en zijn wij ook druk bezig om meer kleuren te gebruiken. Niet alleen zal je meer kleurrijke planten vinden, maar ook kussens en zelfs kaarsen worden steeds meer gebruikt in de tuin. Schitterende kaarsen die bestemd zijn tegen windstoten kun je gerust op jouw tafel plaatsen. Op iedere stoel een kleurrijk kussen maakt het totale plaatje helemaal af!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply