36

een mooie interieursticker in een puberkamer

interieursticker

een mooie interieursticker Bob Marley in de puber via tensticker

Pubers hebben een kritische blik op hun kamer, ze zijn er dan ook veel uren van de dag. Een kamer voor kleine kinderen kun je nog helemaal zelf inrichten, maar naarmate de kinderen ouder worden hebben ze steeds meer een eigen mening. Uiteraard goed, een eigen mening juichen we toe.
Als je een kinder- of puberkamer inricht zijn er een aantal basiszaken die je nodig hebt. Je zorgt voor de kleuren op de wand, dat er een prettige vloer is en zorgt dat er een bed, kast, bureau en verlichting is. Als de basis goed is, kun je de sfeer aanbrengen. Voor sfeer heb je een aantal spullen nodig zoals:

interieursticker of poster

Kleur brengt sfeer, maar vaak is het nog niet voldoende. Het is goed om iets op te hangen wat je mooi vindt. Pubers zijn vaak fan van iemand en ze omringen zich graag met spullen ervan. Tegenwoordig zijn er weer leuke posters, maar er zijn ook veel mooie interieurstickers te vinden. Het voordeel van interieurstickers is dat ze niet een bepaald (poster)formaat hebben, maar dat het vrije vormen zijn. Het ziet er daarom speels uit. Mijn zoon heeft laatst een mooie sticker Bob Marley gevonden, het fleurt zijn kamer goed op. Het is een interieursticker van tenstickers.nl, zij hebben een groot assortiment, zoals interieursticker, gepersonaliseerde stickers, krijtbordstickers, mooie teksten en nog veel meer. Wat een keuze! Het opplakken van de sticker ging gelukkig ook erg eenvoudig. Dat heb ik wel eens anders gehad.

accessoires

Naast een mooie wand brengen accessoires ook veel sfeer in een ruimte. Accessoires werken vooral goed, als je ze bij elkaar zet. De accessoires voor een kinderkamer zijn uiteraard anders dan in de woonkamer beneden. Er zijn allerlei plekken waar je leuke accessoires kunt vinden, gewoon goed zoeken!

sfeerverlichting

Goede verlichting is belangrijk. In een ruimte is een goede basisverlichting belangrijk. De basisverlichting komt vaak van  boven met bv spots en plafondverlichting. Verder gebruik je vaak gericht licht op een werkplek, zodat je kunt lezen of werken. Een staande lamp of uplight is prettig voor breed licht in een ruimte, zeker als je deze lamp kunt dimmen. Naast de basisverlichting gebruik je ook sfeerverlichting. Dit is vaak warm licht die er gezellig uitziet en dus sfeer brengt. In het volgende artikel vind je info voor het maken van een lichtplan.

Afijn, voor onze puber hebben we inmiddels een gezellige kamer gemaakt, waar hij lekker kan ontspannen, huiswerk maken en kan gamen 🙂

interieursticker

lekker relaxen en gamen in de puberkamer

mooie interieursticker

gamen vanuit de luie stoel…

mooie interieursticker

de interieursticker van tenstickers.nl

interieursticker

leuke accessoires bij elkaar…

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply