38

een letterbord voor in huis

letterbord

een letterbord met quote via freshome

Ken je de ouderwetse letterborden nog…. Je zag ze vooral veel in frietzaken en winkels en gebouwen waar prijslijsten belangrijk waren. Deze letterborden of frietborden zijn weer helemaal hip en terug van weggeweest!

Zoals ik al eerder schreef in het blogbericht over de kleur en trends van 2016 kon ik blij vermelden dat teksten weer belangrijk worden. We houden van beelden en zetten en delen deze op pinterest, instagram en snapchat. Maar je zag ook dat handlettering en quotes belangrijk zijn, je ziet overal mooie teksten verschijnen. Deze tekst-trend heeft dus een volgende stap naar een letterbord gezet, Ik zeg: leuk! Die wil ik!

letterbord

een DIY idee met een letterbord via instagram van lumacreations

een letterbord

Er zijn inmiddels veel letterborden te koop in verschillende vormen, formaten en met veel soorten letters. Het leuke van een letterbord is dat je steeds een andere quote kunt schrijven. Er zijn veel voorbeelden te vinden op pinterest en google als je de juiste zoekwoorden gebruikt.  Gelukkig heb ik ook inmiddels een leuk exemplaar gevonden en zet ik regelmatig een nieuwe tekst er op. Het kost even tijd en vraagt geduld, maar dan heb je echt iets om blij van te worden. Kortom: ik ben er blij mee!

mijn letterbord in combi met bloemen…

Tja en als je geen bord wilt kopen, dan kun je het ook doen met een kaart of poster van een letterbord. Kijk maar eens naar mijn pinterestbord van letterborden, die staat vol met leuke ideetjes….

letterbord

keuken met letterbord via decor8blog

letterbord

een poster van een lettrbord via allerlievelings

letterbord

een letterbord printable via allthingswithpurpose

Bewaren

Show Comments

2 Comments

    • Petra 2 november 2016

Leave a Reply