18

Een gids voor het monteren van een picture rail hanging system aan je muur

te voegen aan je interieur. Picture rail hanging systems zijn ook een handige manier om je muren er netjes en opgeruimd uit te laten zien. Maar als je er nog nooit een hebt geïnstalleerd, kan het proces een beetje ontmoedigend lijken. Hier is een snelle en gemakkelijke gids om je op weg te helpen:

Wat is een picture rail hanging system?

Een picture rail hanging system is een manier om foto’s en andere kunstwerken op te hangen zonder dat je gaat boren in je muren. Het bestaat uit een rail die je aan de muur bevestigt en waarop je dan de foto’s of kunstwerken kunt ophangen met speciale haken.

Hoe monteer je een picture rail hanging system een muur?

1.      Meten is weten

Begin met het meten van de lengte van de muur waar je de picture rail hanging system wilt installeren. Gebruik vervolgens een potlood om de boven- en onderkant van de muur op de gewenste locatie te markeren. Het is belangrijk dat je de markeringen niet meer dan 32 cm uit elkaar plaatst, in verband met de maximale aanbevolen afstand tussen de paalbeugels. Het volgende wat je moet doen is het bepalen van de breedte van de picture rail hanging system. Het is belangrijk dat je genoeg ruimte overhoudt voor de verf, behandelingen en/of lijsten. Houd ook rekening met de lengte en de kromming van de muur. Meet vervolgens de lengte van de muur en maak op de muur een markering op de gewenste locatie.

2.      Gebruik een waterpas

Gebruik vervolgens een waterpas om een ​​lijn te tekenen die de twee markeringen verbindt. Dit zal uw gids zijn voor het installeren van de schilderijrail.

3.      Bevestig de rail

Zodra je je lijn hebt, is het tijd om de rail te installeren. Begin met het bevestigen van de trapas aan de muur met schroeven of spijkers. Monteer vervolgens de rail op de beugel.

4.      Bevestig de beugel

Bevestig vervolgens de bovenste beugel aan de muur. Gebruik opnieuw schroeven of spijkers om het op zijn plaats te bevestigen.

5.      Hang je foto’s of schilderijen op

5.	Hang je foto’s of schilderijen op

Hang tot slot je foto’s of schilderijen aan de rail met behulp van schilderijhaken. Begin in het midden en werk je weg naar buiten. De grootste foto’s of schilderijen in het midden en de kleinere foto’s of schilderijen naar buiten toe. Als je gaat voor een moderne fotowand, kies dan allemaal hetzelfde soort fotos of schilderijen in dezelfde kleuren. Een fotowand is een eenvoudige en snelle manier om je interieur een stijlvolle make-over te geven zonder dat het je een kleine fortuin kost.

In deze blog heb je kunnen lezen hoe makkelijk je een picture rail hanging system kunt monteren. Een schilderijrails is de ideale keuze voor mensen die niet veel zin hebben in het boren en klussen, maar wel van een stijlvolle afwerking houden. Het plaatsen is snel gebeurd en je hebt geen last van beschadigingen aan de muur.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply