17

Een geheel maken van je interieur, hoe doe je dat?

Misschien kijk je naar je inrichting en lijkt deze net uit een woonmagazine te komen. In dat geval is dit artikel niet voor jou. Kijk je naar je interieur en denk je, er mag wel wat meer samenhang komen? Lees dan vooral verder. Veel van ons weten ongeveer wel welke woonstijlen we leuk vinden en wat we vooral niet willen, maar hoe combineer je alles wat je leuk vindt met elkaar tot één geheel. Je kunt industriële lampen ophangen, maar als dit totaal niet past bij jouw bijzondere teddy-bank heeft dit natuurlijk niet zoveel zin. Het is tijd voor een interieurplan!

Wat past echt bij jou?

In eerste instantie is het belangrijk om niet alle woontrends achterna te rennen, maar echt te bedenken wat goed bij jou past. Vind je industriële meubels maar kil en weinig sfeer uitstralen? Ga dan niet ineens allemaal meubels en decoratie items aanschaffen, omdat de winkels er op dit moment mee vol liggen. Als het jouw stijl niet is, moet je het vooral niet in huis hangen. Bedenk dus goed of je bepaalde meubelen echt mooi vindt of dat je er misschien over een jaar weer op uitgekeken bent. Ga dus op onderzoek uit en kijk verder dan je neus lang is. Ontdek alle soorten tafels en bekijk verschillende soorten banken in diverse woonwinkels om erachter te komen wat bij jou past.

Kies complimenterende stijlen

Kies complimenterende stijlen

Om een samenhangend geheel te creëren in je huiskamer hoef je echt niet één stijl of kleur aan te houden. Je kunt best veel stijlen combineren met andere. Denk hierbij aan industriële lampen met velvet barstoelen of leren banken met houten bijzettafels. Je kunt veel items echt goed combineren, maar zorg dat je het je visueel inbeeldt. Doe wat inspiratie op bij Gigameubel, waar veel verschillende stijlen gecombineerd worden.

Wees niet bang

De laatste tips is om niet bang te zijn om wat te experimenteren. Als je geen woongoeroe bent, is het nou eenmaal lastig om je meubels uit te kiezen. Daarbij hebben we te maken met trends die komen en gaan. Door de leuke details uit elke trend te kiezen die bij jou passen, kun je ook een samenhangend geheel creëren. Er zijn geen regels wat betreft interieur, dus uiteindelijk moet je vooral iets kiezen waar jij blij van wordt elke dag.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply