23

Drie essentials van iedere thuiswerkplek!

Het thuiswerken is het afgelopen jaar heel normaal geworden. Het thuiswerken is zowel de werkgever als de werknemer ook nog eens redelijk goed bevallen. Misschien niet fulltime, maar parttime thuiswerken lijkt wel te worden meegenomen in het nieuwe normaal. Een groot deel van de thuiswerkers heeft echter nog veel te weinig geïnvesteerd in een goede thuiswerkplek. Dit komt omdat men niet echt wilt toegeven aan dit nieuwe normaal, maar op de lange termijn zal dit toch echt moeten gebeuren! In deze blog geven we je drie tips om de thuiswerkplek in te richten. 

Koptelefoon

Waar veel kantoren op rustige en afgelegen locaties liggen, is dit bij thuiswerkplekken zeker niet altijd het geval. Het risico op geluidsoverlast in thuiswerk situaties is vele malen groter dan tijdens het werken op kantoor. Het is dan ook zeker geen overbodige luxe om een noise cancelling koptelefoon aan te schaffen. Als je de koptelefoon draagt zul je geen last meer hebben van omgevingsgeluiden en zul je in alle rust kunnen werken!

Kantoormeubilair

Kantoormeubilair

Hoe onwennig het misschien in de thuissituatie zal voelen, kantoormeubilair is echt essentieel om thuis op een fatsoenlijke manier te kunnen werken. Het belangrijkste kantoormeubilair voor thuis is misschien wel de bureaustoel. Door thuis te beschikken over een goede bureaustoel zul je ook in de thuiswerk situatie op een ergonomische manier aan de slag kunnen. Een ergonomische bureaustoel zorgt voor een gezonde houding en verminderd de kans op lichamelijke klachten enorm. Gelukkig zijn er tal van goede bureaustoelen voor thuis te krijgen, werp bijvoorbeeld eens een blik op de mogelijkheden van Albeka!

Internetverbinding

Een goede internetverbinding voor thuis is essentieel om productief te kunnen werken. Waar veel mensen vroeger niet zo’n snelle internetverbinding thuis hadden, is dit nu echt wel gewenst. Men had vroeger simpelweg geen snelle internetverbinding nodig. Het grootste deel van de activiteiten op het internet had betrekking tot het streamen van videodiensten en het opzoeken van dingen op het internet. Nu het internet dag in dag uit belast wordt met krachtige werkzaamheden is het upgraden van je internetverbinding zeker geen slecht idee!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply