een echt mooi hondenkussen

hondenkussen

onze honden prinsheerlijk op het nieuwe hondenkussen van dog’s companion

Soms is iets versleten, kapot en is het niet meer te repareren… Zo vergaat het vaak met onze hondenkleedjes. We hebben nog niet een goed exemplaar gevonden, ze zijn te groot, te klein, te dun, te onhandig of te lelijk. Want tja, naast dat een hondenkussen praktisch moet zijn, moet het er ook een beetje mooi uitzien en passen in het interieur.

Al een poos zijn wij op zoek naar een nieuw exemplaar en ik kan eindelijk vertellen dat we er eentje gevonden hebben. Uit de collectie van hondenbed van dog’s companion hebben we een mooie gevonden. We hebben kussen formaat ‘large’ gekozen, het lijkt groot, maar de honden liggen ook wel eens met zijn tweetjes gezellig bij elkaar. Het handige van dog’s campanion is dat je eerst een formaat kussen kiest en vervolgens een hoes die past. De keuze is reuze en eigenlijk is er in iedere woonstijl wel een variant te vinden.

Altijd spannend als je een kussen koopt wat de honden ervan gaan vinden, want een ongebruikt kussen is niet de bedoeling. Dit hondenkussen is gevuld met parelvulling, is superdik en ziet er comfortabel uit. Vanaf dat we het kussen hebben uitgepakt ligt er wel iemand op te luieren. En ik kan je vertellen dat dit niet alleen de honden zijn… onze pubers zijn superjaloers en sturen regelmatig de honden even naar buiten?!?

hondenkussen

het hondenkussen met ruitjesmotief dress gordon

hondenkussen

het hondenkussen met de ribcord hoes muisgrijs  

hondenkussen

een chillende puber

hondenkussen

kijk… een van de reden waarom wij honden hebben… te leuk!

hondenkussen

dan zijn dit nog onze dromen: een echt hippe voerbak, een hondentaart en een echt mooie stevige halsband…

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply