41

free printable fortune teller

blue monday

Vandaag is het Blue Monday.. Dit is de naam voor de meest deprimerende dag van het jaar. De bedenker van deze ‘blauwe maandag’ is de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005 (volgens hem) een wetenschappelijk verantwoorde formule. Hieruit blijkt dat de maandag van de laatste volle week van januari, dé maandag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. De goede voornemens gaan nu ongeveer mislukken (volhouden en patronen doorbreken is moeilijk..) en de vakanties lijken nog ver weg. Ook zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek en daar worden ze allemaal niet altijd vrolijk van…. Mmmmmm..

Dus: vandaag kunnen we wel een beetje vrolijkheid gebruiken. Daarom heb ik een ‘fortune teller’ bedacht om jezelf en anderen om je heen een beetje op te vrolijken… Dat kunnen we wel gebruiken.
Hoe maak je deze fortune teller?

stappenplan:
1. Print make-your-own-paper-fortune-tellerop een a4-tje.
2. Vouw de fortune teller volgens de instructies onderaan het blad.
3. Zoek iemand uit waar je het mee wilt spelen…. het mag best meerdere keren deze dag!

Wil je dit jaar niet vergeten om af en toe gewoon jezelf even te verwennen… Print dan deze free printable wensenlijstje uit en plak hem op de koelkast of op de spiegel…. Niet vergeten om er af en toe op te kijken en iets uit te kiezen!
Zoek je nog meer leuke free printables om jezelf of anderen te verwennen… kijk dan eens op mijn pinterest-bord.

Ik wens jullie een fijne blue Monday!

Today is ‘blue monday’, the most depressing day of the year. To chear up I made a fortune teller ‘for a lucky day’. So do you, or your friend, need to bright up the day, print this free-printable english version (make-your-own-paper-fortune-teller-engels) and play the game! Have a nice day!

fortune teller for a happy day

fortune teller for a lucky day

de fortune teller, de pdf vind je hier

de fortune teller, de pdf vind je hier

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply