37

een blokhut of tuinhuisje in de tuin

Steeds meer mensen zetten een tuinhuis of een blokhut in hun tuin. De belangrijkste redenen is dat mensen hun spullen willen opbergen of op zoek zijn naar meer ruimte. Bovendien staat een tuinhuisje of blokhuis erg gezellig in de tuin. Er zijn tuinhuizen en blokhutten in allerlei soorten en maten er is er altijd wel eentje die goed past.

een tuinhuis in de tuin

Het grootste verschil tussen een tuinhuis en blokhut is de manier waarop ze gebouwd zijn. Een blokhut is opgebouwd uit balken die in elkaar grijpen en op elkaar liggen. Een tuinhuis bestaat uit kaders of muren met planken en is op deze manier opgebouwd. Een blokhut is wat sterker en gaat over het algemeen langer mee. Een tuinhuis is wat gezelliger aan de binnenkant, het is maar wat je zelf mooi vindt.

Een tuinhuisje of een blokhut kun je op verschillende manieren gebruiken.

Een tuinhuis als schuurtje

Een tuinhuis kun je vooral goed gebruiken voor de opslag van de spullen. Bijvoorbeeld spullen die je voor het onderhoud van de tuin gebruikt of een handige plek voor de fietsen en ander rijdend materiaal.

Een tuinhuis als kantoor

Een tuinhuisje kan ook een ideale plek zijn om in te werken. Het grote voordeel is dat je uit je huis zo je werkruimte in kunt stappen. Daarna kun je de boel de boel laten en weer thuis de gewone gang van zaken weer oppakken. Het is dan een plek helemaal voor jezelf, zodat je helemaal even los kunt komen.

Een tuinhuis als logeerplek

In een tuinhuis krijg je vaak een heerlijk vakantiegevoel. Zo’n hutje kun je dus goed gebruiken als logeerplek of als extra slaapruimte. Het zal een feestje zijn om deze in te richten. Volgens mij kun je er heerlijk slapen en wordt je er uitgerust in wakker.

Kortom een blokhut of tuinhuis is een grote aanwinst voor je tuin. Bij Blokhutwereld.nl kun je mooie exemplaren vinden.

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply