5 verbouwingen die het geld meer dan waard zijn

Een verbouwing blijft altijd spannend. Het is een flinke investering en het vergt een goede voorbereiding. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als je er iets moois voor terugkrijgt. Met de onderstaande verbouwingen (klein en groot) knap je het huis op en laat je de woning ook nog eens in waarde stijgen!

1. Schuifdeuren of openslaande deuren

Geniet nog meer van het uitzicht op je tuin en creëer een zee van daglicht met grote glazen deuren. Een moderne glazen schuifdeur laat de benedenverdieping meteen een stuk ruimer lijken. Of kies voor twee openslaande deuren zodat je eenvoudig de tuin in kunt stappen. Tijdens de zomermaanden kun je de (schuif)deur helemaal openzetten om frisse lucht binnen te halen.

2. Terrasoverkapping

Een glazen schuifdeur kun je ook perfect combineren met een grote terrasoverkapping. Op deze manier geniet je echt elk seizoen van het buitenleven! Je zit er altijd droog, uit de wind en lekker knus. Besteed niet alleen aandacht aan de look van de overkapping, maar ga ook op zoek naar een mooie loungeset die er precies onder past. Dit is een hele goede toevoeging aan je tuin en een verlenging van je woonkamer! Zit je liever helemaal afgesloten? Overweeg dan om een luxe serre of aanbouw te laten plaatsen.

3. Garage of carport

Voor veel mensen is de auto erg belangrijk. We begrijpen dat je het daarom graag op een veilige plek parkeert. Denk aan een ruime garage met een handige elektrische garagedeur. Deze ruimte kun je ook prima gebruiken als opslag, klusruimte of hobbykamer. Vind je dit toch een beetje overbodig? Laat dan een moderne carport plaatsen. Dit neemt optisch minder ruimte in beslag, is een stuk goedkoper dan een garage én beschermt je voertuig tegen allerlei weersomstandigheden.

4. Dakkapel

Verander een krappe zolder in een volwaardige kamer door middel van een dakkapel. Zo kun je de ruimte goed gebruiken als extra slaapkamer of kantoor. Na deze verbouwing kun je genieten van meer daglicht en meer bewegingsruimte.

5. Moderne badkamer

Geef je verouderde badkamer een complete make-over. Vervang een te klein bad voor een inloopdouche en kies voor een mooi hangtoilet. Hiermee maak je niet alleen jezelf heel blij, maar vergroot je ook de kans om je huis snel te verkopen. Kies bij voorkeur voor een moderne en neutrale stijl zodat het bij veel mensen in de smaak valt. Je kunt er eenvoudig een persoonlijke draai aan geven met verschillende accessoires.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply