18

Dit zijn de grootste voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren worden steeds populairder in zowel woningen als in kantoorpanden en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. PVC vloeren zijn namelijk duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in een groot aanbod van kleuren en stijlen. Ze zijn ook relatief goedkoop, waardoor het ook een goede optie is als je rekening moet houden met een streng budget.

Veel keuze in stijl en soort

PVC vloeren zijn er in veel verschillende soorten, stijlen en kleuren. Met een vloer van Floorinq kun je daarom ook voor ieder interieur wel slagen. Heb je een industrieel of modern interieur, dan is de keuze bijna oneindig. Denk hierbij aan een PVC vloer in betonlook of de populaire vissengraat vloer. Maar ook voor een klassiek of bohemien interieur is er ontzettend veel keuze en komt deze vloer heel goed tot zijn recht. 

Makkelijk zelf te leggen

Makkelijk zelf te leggen

Je kan een PVC vloer heel makkelijk zelf leggen, dus je bent geen extra kosten kwijt om een professionele installateur in te huren. In de meeste gevallen kan een PVC vloer ook direct over een bestaande vloer heen gelegd worden, wat ontzettend veel werk scheelt. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wat er al ligt en je moet ook rekening houden met het hoogteverschil. Maar een PVC vloer is ontzettend gebruiksvriendelijk en omdat je hem makkelijk zelf kan leggen, kun je het ook nog eens doen wanneer jij zin en tijd hebt.

Duurzaamheid

Omdat PVC vloeren zo makkelijk te leggen zijn, kun je deze dus altijd weer mee verhuizen naar een volgend huis. Dat maakt het natuurlijk een hele duurzame keuze. Daarnaast is een PVC vloer ontzettend sterk en gaat lang mee. Dus als je misschien in een tijdelijk huis zit of binnen een paar jaar weer gaat verhuizen, dan is het aanschaffen van een mooie PVC vloer echt geen miskoop. Je neemt hem gewoon met je mee! Daarnaast is het materiaal ook nog recyclebaar en daarom echt een goede optie als je voor een duurzame vloer wilt kiezen.

Laag in onderhoud

PVC vloeren zijn ideaal voor drukke en dynamische gezinnen. Hij is namelijk een vloer die je ontzettend goed kan onderhouden. Omdat de vloer waterbestendig is, is deze makkelijk schoon te maken en voor veel ruimtes geschikt. Daarnaast is een PVC vloer slijtvast en kan dus heel goed tegen een stootje. Spelende kinderen, huisdieren, in en uitlopende mensen, de ochtendspits van kantoor en school. Deze vloer kan het allemaal aan! Als je dus een aantrekkelijke vloer zoekt die makkelijk schoon te houden is, dan is PVC waarschijnlijk de juiste keuze voor jou.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply