23

Dit is waarom je een kunststof schuifpui wil!

Wil je dit jaar investeren in jouw wooncomfort en tegelijkertijd ook de waarde van jouw woning verhogen? Ga voor een kunststof schuifpui! Dit lijkt wellicht een grote investering, maar een schuifpui plaatsen is de investering dubbel en dwars waard. Benieuwd waarom? Lees hier over de verschillende pluspunten van een kunststof schuifpui.

Meer ruimte

Met deze toepassing heb je meer ruimte in huis, maar ook in de tuin. Hoe we dat bedoelen? Normaal gesproken heb je te maken met een deur die openslaat. Dit neemt ruimte in beslag en met een schuifpui heb je hier geen last van. Deze schuift namelijk naar links of rechts open in plaats van naar binnen of buiten. Daarnaast kan de deur ook niet open of dicht waaien wanneer er een stevige rukwind langskomt, ideaal toch?  

Kunststof is duurzaam

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunststof in plaats van hout. Dit komt omdat men duurzaamheid een steeds belangrijker begrip vindt. Een kunststof schuifpui heeft een lange levensduur en nog een mooie bijkomstigheid: je hebt er vrijwel geen omkijken naar als het gaat om onderhoud! Houtrot door regen is verleden tijd, net als het schilderen van de kozijnen. Daarbij is kunststof ook nog eens een materiaalsoort met hoge isolatiewaarde. Dit houdt in dat je kunt besparen op je energieverbruik. Dit zul je op den duur merken in de portemonnee! 

Geniet van zonlicht

Een kamer met veel natuurlijk lichtinval, dat is iets waar we allemaal blij van worden. Een meerdelige schuifpui, met veel glazen ramen maakt dit werkelijkheid! Zo geniet jij altijd, welk jaargetijde dan ook, van een verlichte woonkamer. Naast dat dit voor een goede gemoedstoestand zorgt, maakt een woonkamer met veel lichtinval dat deze ruimte groter oogt. Investeren in een kunststof schuifpui is dus ook perfect als je een kleine woonkamer hebt, maar je deze niet wil uitbouwen. 

Verschillende soorten schuifpuien

Verschillende soorten schuifpuien

Een ander pluspunt van schuifpuien is dat je ze kunt verkrijgen in verschillende formaten. Hiermee bedoelen we dat je kunt kiezen uit schuifpuien die uit één, of meerdere delen bestaan. De meest gangbare soort is die met één deur, maar als je een ruime woonkamer hebt kun je kiezen voor een meerdelige schuifpui. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een schuifpui die het best bij jou past? Jordens heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van kunststof toepassingen. Zij delen graag hun expertise met je en staan klaar om van jouw huis een droomwoning te maken. 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply