26

Dit is onmisbaar in elke badkamer

Het leuke van een badkamer inrichten is dat je alle kanten op kunt. Je hebt de keuze uit ontelbaar veel stijlen, je kunt je eigen stijl creëren en je kunt stijlen met elkaar combineren. Tevens heb je de keuze uit heel veel soorten indelingen, heel veel soorten meubels en heel veel soorten kleurstellingen.

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer kun je dan ook alle kanten op. Wat de beste ‘kant’ is, hangt uiteraard volledig van je eigen voorkeuren af. Als je nadenkt over de nieuwe inrichting/indeling van je badkamer zou je onderstaande zaken nooit mogen vergeten.

Tegels

Heb jij ooit een badkamer zonder tegels op de vloer en/of wanden gezien? Juist; dat heb je waarschijnlijk nog nooit gezien. Dit geeft duidelijk aan dat tegels onmisbaar zijn in elke badkamer.

Belangrijk voordeel is dat je uit heel veel soorten tegels kunt kiezen. Kijk goed naar de kleur van de tegels, maar ook naar de vorm en afmetingen. Verder kun je goed kijken naar het materiaal en de afwerking.

Wastafel + kraan

In een badkamer mogen uiteraard ook bepaalde meubels niet ontbreken. Een goed voorbeeld hiervan is de wastafel en de bijbehorende wastafelkraan. Je kunt je handen bij de wastafel wassen, je kunt hier je tandenpoetsen en je kunt je baard hier scheren.

Zowel de wastafel als de kraan moeten volledig naar je wens zijn. Zonder dat je het wellicht door hebt, maak je namelijk dagelijks meerdere keren gebruik van de wastafel. Alleen al om die reden is het belangrijk dat de wastafel en wastafelkraan naar je wens zijn.

Badkamermeubels

Niet alleen een wastafel is van belang, maar ook andere badkamermeubels. Zo heb je in je badkamer absoluut opbergruimte nodig. Hoe je deze opbergruimte precies creëert, is volledig aan jezelf om te bepalen. In het huidige aanbod van badkamermeubels komen immers veel soorten meubels naar voren.

Een douche en/of bad

Een douche enof bad

Uiteraard heb je in een badkamer ook altijd een douche of een bad nodig. Heb je niet al te veel ruimte in je badkamer? Dan is het logisch om voor een douche te kiezen. Heb je wel veel ruimte in je badkamer? Dan kun je prima voor een douche én een ligbad kiezen.

Het is overigens ook nog mogelijk om voor een combinatie van een douche en ligbad te kiezen. Dit is echter wel enigszins achterhaald en ouderwets; dit geniet daardoor niet de hoofdprijs.

Je eigen touch

Tot slot is het zaak dat je je eigen touch in je nieuwe badkamer gaat verwerken. Hoe je dit doet? Dit doe je door je eigen wensen op een rijtje te zetten en je eigen ontwerp van de badkamer te maken. Dit kun je bij een badkamerspeciaalzaak laten doen, maar je kunt het zelf ook met pen en papier doen. Je eigen touch is in ieder geval onmisbaar in je eigen badkamer!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply