18

Deze unieke vloersoorten kende je waarschijnlijk nog niet

Een nieuwe vloer uitzoeken is soms een proces waar je lang over moet nadenken. Voor bepaalde mensen zijn de populaire vloersoorten een goede optie. Maar sommigen willen iets unieker en smaakvol. 

Als het nou tijd is om je oude vloer te vervangen of een nieuwe vloer te installeren. De vier vloersoorten die wij je in dit artikel laten zien, zijn vloeren die je waarschijnlijk nog niet kende. Het zijn vloeren die je zeker zal moeten overwegen bij het uitkiezen.

Landhuis variatie laminaat

Landhuis variatie laminaat is perfect voor de mensen die een rustieke vloer willen met brede en smalle planken. Dit laminaat bestaat uit planken van verschillende afmeting die een moderne uitstraling creëert in je interieur. 

Je kunt namelijk deze brede en smalle planken makkelijk combineren met een zeer geavanceerd kliksysteem. Het geeft je huis het gevoel van een prachtige luxe boerderij. De houtdessins van deze unieke laminaatsoort is voelbaar een authentiek.   

Sloophout laminaat

Als je een interieur met een ouderwetse retro vintage uitstraling wilt creëren is sloophout laminaat een passende optie. Ontwerpen zoals drijfhout, ruw geschraapte Eik en stijlvolle versleten planken. 

Deze unieke designs zullen altijd super populair blijven, want ze geven een persoonlijke touch aan je huis. Dit laminaat is perfect voor de persoon die het excentriek en eigentijds wilt houden. Ook heb je de mogelijkheid om sloophout laminaat gemakkelijk zelfstandige te leggen.

Eiken maatproduct

Dit is een eiken parket vloersoort die op maat wordt gemaakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Je kunt dan gemakkelijk een vloer creëren die volledig aan jouw wensen voldoet. Je kunt hier uit verschillende hout sorteringen en combinaties kiezen om het uniek te maken. 

Zo kun je ook het gehele uiterlijk van een speciale eiken maatproduct bepalen. Kies voor gladde eiken structuur die roestvrij is. Of kies voor grote noesten om een prachtige rustieke uitstraling te creëren. Naast de structuur kun je ook uit verschillende behandelingen en oliën kiezen voor je unieke vloer.

Coretec pvc

Coretec pvc

Coretec pvc vloeren zijn het beste keuze voor de mensen die op zoek zijn naar milieubewuste varianten. De vloeren van Coretec bestaat uit een robuuste kunststof die volledig waterbestendig is. Een heel belangrijk voordeel van deze vloersoort is de duurzaamheid. Het gaat jarenlang mee waardoor je geen zorgen hoeft te maken over de vervanging ervan. De kunststof materiaal stoot vuil af. 

Hierdoor is het gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Ook hebben deze pvc vloeren van vloerbezorgd.nl een authentieke uitstraling. Hier vind je een enorm assortiment aan schitterende vloeren van uitstekende kwaliteit. Je kunt kiezen uit vloeren die de natuurlijke schoonheid van echt steen en natuurgetrouwe hout weerspiegeld.       

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply