21

Deze unieke muren moet je echt even zien

Sommige interieurs vragen af en toe wat extra’s. Bijna elk huis ziet er tegenwoordig hetzelfde uit, omdat alle nieuwbouwhuizen op een bepaalde manier worden afgeleverd. Maar zou je niet liever voor iets unieks gaan? Er zijn een aantal manieren om je wanden aan te kleden die absoluut niet gewoontjes zijn en nét wat verder gaan dan een bijzonder interieur. We geven je graag drie voorbeelden.

Metallic stucwerk

Stucwerk kennen we inmiddels allemaal wel, want bijna elk huis heeft tegenwoordig van die gladde, strakke wanden. Maar dit kan een stuk spannender! Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van metallic stucwerk? Dit is stucwerk wat een metallic afwerking heeft en dus lichtelijk glinstert. Je kunt dit in allerlei kleuren vinden, waaronder goud en zilver. Dit past helemaal bij de hotel-chic interieurtrend, waarbij je de ruimte een ontzettend luxe uitstraling geeft. Het is wellicht wat over de top, maar een enkele muur kan best in de woonkamer of bijvoorbeeld in het toilet. Vraag advies bij meerdere stucadoors om deze gave muur te laten bewerkstelligen.

Houten bekleding

Houten bekleding

Houd jij echt van de Scandinavische woontrend en wil je dit graag doorvoeren in je eigen huis? Kijk dan eens naar houten muurbekleding. Je ziet dit in ontzettend veel binnen deze trend, waarbij houten latjes tegen een muur geplaatst zijn. Denk hierbij aan houten latjes in lichte, natuurlijke tinten die je doen denken aan een sauna. Hierdoor krijgt het een natuurlijke en rustgevende uitstraling en daarnaast straalt het ook nog veel klasse uit. Nog maar weinig huizen zullen dit unieke ontwerp toegepast hebben, dus je weet haast zeker dat je een van de eersten bent binnen jouw vriendengroep!

Volledig groen

Zou je wat meer groen in huis willen halen? Dat kan, door middel van een muur met bladeren. Je vraagt je wellicht af hoe je dit voor je moet zien, maar er zijn online voldoende voorbeelden te zien hoe dit een fantastische uitstraling geeft aan welke kamer dan ook! Je kunt een volledige muur bekleden met echte of neppe planten, maar je kunt ook voor wat extra groen in de vorm van een schilderij gaan. Zo zijn er ontzettend veel wanddecoraties te vinden met mos en andere groene plantjes. Laat je vooral inspireren en kies de variant waar jij het meest blij van wordt!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply