14

De voordelen van steenstrips aan de muur

Steenstrips voor binnenmuren zijn ideaal. Je kunt er zelf de mooiste wanden mee creëren zonder over doe-het-zelf skills te bezitten. Niet alleen kun je er wanden mee bekleden, je kunt ook specifieke plekken zoals de keukenachterwand direct ermee upgraden. Geef je keuken, toilet of hal een totale make-over door er steenstrips te bevestigen. Het mooie is namelijk dat je het gewoon zelf kunt uitvoeren. Steenstrips beschikken over een sterke plakrand, waardoor zij eenvoudig op een schone, droge achtergrond zijn te plaatsen, waaronder je oude laag keukentegels. Je plakt ze er dus zelf op. Maar wist je dat steenstrips over nog meer geweldige eigenschappen beschikken naast een decoratieve functie? Ontdek in dit artikel de voordelen van steenstrips.

Steenstrips kennen belangrijke voordelen

Met steenstrips kun je dus zelf wanden bekleden die hierdoor ineens uit natuursteen of bakstenen lijken te bestaan. Dit biedt je geweldige mogelijkheden om specifieke delen van je kamer te accentueren. Maak een eigen cinewall, of creëer een natuursteenwand bij je zithoek. Je woning zal nooit meer hetzelfde ogen! Maar naast deze decoratieve voordelen bestaan er ook functionele voordelen van steenstrips aan de muur.

De voordelen van steenstrips op een rij:

  • Steenstrips vormen een extra isolatielaag op de binnenmuren, bevestig je ze aan de binnenzijde van de buitenmuur dan creëer je een extra isolatielaag.
  • Naast een isolerende werking kennen zij ook een geluiddempende werking, afhankelijk van het gekozen materiaal. Je kunt dus de akoestiek van je binnenruimte aanpassen met gebruik van steenstrips.
  • Steenstrips voor binnen zijn waterbestendig! Dit biedt fantastische mogelijkheden voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes.
  • Naast natuursteen kun je ook zelf een bakstenen muur creëren binnen, inclusief de optie om voegen te maken.

Voordelen van buitengevel steenstrips:

Steenstrips zijn niet alleen binnenshuis te gebruiken, ze vormen een belangrijke vorm van gevelbekleding voor nieuwe woningen en bedrijfspanden. Ontdek de voordelen van buiten steenstrips.

  • Buiten steenstrips worden met speciale lijm bevestigd aan de betonnen ondergrond en geven gebouwen een luxe, moderne uitstraling van natuursteenbekleding.
  • Vanzelfsprekend zijn buitengevel steenstrips tegen alle type weersomstandigheden bestand.
  • Buitengevel steenstrips kennen een lange levensduur en vormt dus een perfecte investering.
  • Daarnaast zijn zij UV werend en kennen slechts een dikte van ca. 2 cm.
  • Dankzij de minimale dikte zijn zij gemakkelijk te plaatsen en te bewerken.

Bestel eerst een sample

Bestel eerst een sample

Het creëren van een natuurstenen wand doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk een duidelijk beeld krijgen van de uitstraling en de match met het hele interieur. Om te voorkomen dat je net een verkeerde kleur of materiaal besteld, doe je er verstandig aan één of meerdere samples te bestellen. Voor slechts een paar euro krijg je namelijk een sample thuisgestuurd en kun je een goede beoordeling maken over de betreffende steenstrip. Wordt jij enthousiast van de uitstraling, dan zit je goed en kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen: wel zo handig!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply