38

de voordelen van shutters in huis

Een klant kwam met de vraag welk product ze het beste kon kiezen als raambekleding in haar huis. Ze zocht een product wat hielp als isolatie, waar ze het lichtinval mee kom dimmen, wat duurzaam was en dat vooral veel sfeer zou brengen. Al pratend en kijkend naar haar woonstijl zagen we al snel dat shutters een goede keuze was.

de voordelen van shutters

– Je kunt het lichtinval met een shutter goed regelen. Je kunt de lamellen kantelen (zoals bij jaloezie├źn) waardoor er meer of minder licht binnenkomt. Als je de lamellen helemaal dicht zet, kun je het zelfs goed donker maken in een ruimte. Dordat je het lichtinval goed kunt regelen, brengt dit veel sfeer in een ruimte.
– Shutters zijn een echt blijvertje, ze slijten of verkleuren niet en hoeven dus minder vaak vervangen te worden.
– In de winter werken shutters als isolatie en in de zomer houden ze de warmte buiten. Dat betekent onder andere een besparing op de energiekosten…
– Shutters zijn heel praktisch omdat je ze regelmatig met water en een doekje kunt schoonmaken. Niets geen gedoe met de wasmachine en de droger. Dit is natuurlijk ook een groot voordeel voor mensen met een allergie.
– Er zijn veel keuzemogelijkheden in houtsoort, kleur, samenstelling panelen, afwerking en de stijl. Je kunt je product helemaal zelf samenstellen naar je eigen (woon)stijl.

Kortom: door de prachtige vormgeving, de isolatie en de duurzaamheid geven shutters uitstraling aan een interieur. Op de site van ihuisplaza kun je goed de mogelijkheden van shutters eenvoudig overzien. Je vindt bij hen shutters in 2 houtsoorten die weer in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Hierdoor kun je een uitstraling kiezen die je huis past… Door het filmpje en de informatie op de pagina kon mijn klant goed een eigen product samenstellen en tot een keuze komen bij inhuisplaza. Fijn!

shutters

een winters plaatje met shutters via inhuisplaza

shutters

shutters in allerlei kleuren en formaten via inhuisplaza

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply