23

De verf trends voor het voorjaar 2021

Wil je de muren in je keuken, woonkamer of slaapkamer verven maar heb je nog niet de juiste kleur kunnen vinden? Geen paniek! In dit artikel zullen we je de verf trends van het voorjaar 2021 laten zien zodat jouw geverfde ruimtes helemaal on trend worden! 

De verf trends voor het voorjaar 2021 zijn voornamelijk de aardetinten/bruin tinten, zacht roze, okergeel, donkerrood, en groen tinten. Zowel Sikkens verf als Sigma verf zijn ideaal te combineren met deze verf trends voor het optimale professionele resultaat en langdurige mooie uitstraling. 

De aardetinten/bruin tinten zoals beige zorgen ervoor dat de items in je huis perfect uitkomen in de ruimte. Ook creëert deze trendkleuren veel rust in je interieur en daarnaast komt het in alle woonstijlen prachtig tot zijn recht. Wanneer je meerdere verfkleuren in aardetinten met elkaar combineert in huis creëer je een vriendelijke, rustige sfeer. 

Net zoals de groene planten in je huis, zijn de groen tinten ook een blijvende trend . Groen op de muur zorgt voor een energieke uitstraling maar kan daarnaast ook voor rust kunnen zorgen. Met een groene kleur haal je vooral de ontspanning van de natuur in je huis. Van lichtgroen tot donker flessengroen, alle groentinten zijn goed met elkaar te combineren.  

Mocht je nou de bovengenoemde kleuren te tam vinden en ben je wel in voor wat meer kleur in je interieur, kijk dan eens naar de jewel tones. Met de jewel tones kleuren in je interieur kan er een echt statement worden gemaakt. Juwel tones zijn er in uiteenlopende kleuren, waardoor je genoeg keuze hebt. Mooie en goede voorbeelden van Jewel kleuren zijn saffierblauw, amethist paars smaragdgroen of bijvoorbeeld robijnrood. Al deze kleuren kunnen heel goed gecombineerd worden met goudkleurige accessoires en accenten.

Kleur gekozen? Deze materialen heb je nodig

Kleur gekozen Deze materialen heb je nodig

Wanneer je de juiste kleur verf hebt gevonden is het tijd om de benodigdheden aan te schaffen die je nodig hebt tijdens het verven. Logischerwijs heb je kwasten en rollers nodig. Wat kwasten betreft kan je het beste voor een ronde kwast kiezen voor een betere verdeling van de verf en een platte kwast bij het gebruik van beits en latex. Het formaat van de kwast bepaalt hoe snel je kunt werken: hoe kleiner de kwast hoe preciezer en hoe groter de kwast hoe sneller.

Voor het verven van grotere oppervlaktes kan je het beste een roller gebruiken. Een viltroller of schuimroller kan het beste worden gebruikt voor een gladde ondergrond en gladde en ruwe rollers kunnen worden ingezet voor gladde en ruwe ondergronden. Let erop bij het gebruik van een roller dat je de juiste beugel gebruikt.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply