36

couleur locale vernieuwd

de kleurlijn Balanced - Finland

de kleurlijn Balanced – Finland

Het oudste kleurenconcept van Nederland, de kleuren van Flexa Couleur Locale zijn vernieuwd. Naast de nieuwe kleuren worden deze nu ook aan een gevoel of een beleving gekoppeld. Want inmiddels weten we dat kleur effect op je gevoel heeft. Flexa heeft gevoelens als passionate, energizing, positive, relaxed en balanced aan de kleurencombinaties gehangen..

De vijf kleurenlijnen worden aan een land en een gevoel gekoppeld en bestaat uit 7 kleuren die een mooi pallet geven. Elke kleurlijn heeft een mooi ton sur ton pallet. Ton sur ton betekent dat de kleuren in dezelfde kleuren-range zitten en dat past dan goed bij elkaar. Ton sur ton kan echter ook saai ogen. Daarom heeft Flexa in elke kleurlijn een oppeppende kleur erbij gezet. Dat werkt goed!
Elke kleurlijn heeft een eigen inspiratieboekje die je bij de verfhandel of bouwmarkt kunt krijgen. In dit boekje zitten scheurstalen. Zo kun je goed de kleuren naast elkaar leggen en de juiste combinatie voor je huis maken.

Wil je graag werken met couleur locale of andere kleuren van Flexa in je huis? Kom dan zaterdag 3 augustus (morgen dus) naar de Karwei. Daar zijn stylisten van Flexa die kleuradvies geven. Flexa heeft betaald, jullie krijgen het advies voor niets! Kom gezellig langs en neem vooral foto’s en een plattegrond mee. Ik zit in de Karwei van Leerdam, maar op elke plek zit een collega van mij…

de kleurlijn Balanced - Finland

de kleurlijn Balanced – Finland

kleurlijn Positive - Thailand

kleurlijn Positive – Thailand

kleurlijn Positive - Thailand

kleurlijn Positive – Thailand

kleurlijn relaxed - Australia

kleurlijn relaxed – Australia

kleurlijn Relaxed -Australia

kleurlijn Relaxed -Australia

Wil je liever een kleuradves bij je thuis? Dat kan ook, ik kom graag bij je langs voor een compleet en inspirerend advies!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply