20

De tip voor een verassend interieur, zónder rugpijn!

Als liefhebber van een mooi en strak interieur zijn wij vaak aan het tillen en sjouwen met spullen. Af en toe even een tafel verschuiven is tot daar aan toe, maar er zijn zwaardere spullen die vaak verplaatst moeten worden. Denk hierbij aan een zware barbecue of kasten die vaak verschoven worden.

Naast het feit dat het verslepen van (té) zware spullen belastend is voor je rug, loop je ook het risico dat het product beschadigd raakt óf dat er krassen op de vloer ontstaan. In beide gevallen zonde voor de producten.

Wij stuitten onlangs op dé oplossing van dit probleem, een kleine hint; Zet het op wielen!

Flexibele wielen

Je kent ze ongetwijfeld wel, van die wieltjes die super soepel bewegen en werkelijk zonder moeite alle kanten op bewegen. Wieltjes onder een rolkoffer zijn hier een voorbeeld van. Je hoeft je koffer maar een duwtje te geven en hij rolt alle kanten op!

Maar wist je dat je deze wieltjes ook gewoon los kunt kopen? Wij kwamen er recent achter dat deze in alle soorten, maten en zelfs kleuren verkrijgbaar zijn. En wij moeten eerlijk toegeven, we zijn verkocht!

Een tafel op wielen

Een tafel op wielen

Wij hadden er ook nog nooit over nagedacht, maar als je onder zaken als tafels en banken zwenkwielen zet, zijn ze in één klap enorm flexibel. Je verschuift je bank, salontafel of zelfs bed zonder moeite van de ene naar de ander kant van de kamer. Dit maakt de mogelijkheden in je interieur ontzettend veel groter.

Filmavondje met de kids gepland? Schuif lekker alle stoelen en banken bij elkaar en gooi de kussens erbij en je hebt een ware bioscoop. Zwenkwielen zijn een eenmalige investering in je interieur waar je jarenlang plezier van hebt. Kies bij een houten vloer wel altijd voor de varianten met rubber, zo weet je zeker dat je geen krassen en sporen achterlaat.

Kortom, een toevoeging aan ons interieur uit de categorie ‘verrassend makkelijk’. Wij zetten dan ook met liefde tegenwoordig de boel op wielen, zowel binnens- als buitenshuis bieden ze in vele gevallen uitkomst. Denk ook aan loungebanken die je in een handomdraai van onder de luifel naar in de zon verschuift.

En dit alles zonder dat aan het einde van de dag een zeurende rugpijn ervoor zorgt dat jij je moet melden bij de fysiotherapeut. Dus zwenk eens uit naar zwenkwieltjes, een eenvoudig te installeren toevoeging aan ieder interieur!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply