36

de kleur denim drift kan overal in huis

denim drift in het interieur

de vergrijsde kleur denim drift in de eetkamer via vt wonen

Dit jaar is denim drift dé kleur van 2017. Het is een mooie warme zachte grijze kleur die goed matcht bij veel kleuren. Er wordt veel onderzoek gedaan welke kleur het beste past bij het nieuwe jaar. Ik heb in een eerder bericht over denim drift dit allemaal uitgelegd. De kleur valt dit jaar erg goed, er zijn veel mensen die het in hun interieur gebruiken.

 

de kleur denim drift

De kleur van 2017 is een zachte maar wel pittige kleur. Bij blauw denk je vaak aan een koele kleur, maar de meeste kleuren blauw hebben een tipje rood en daardoor voelen ze warm aan. Als je veel hout in huis hebt, past blauw er erg mooi bij. Dit haalt de houtkleur mooi op, probeer het maar uit.
Verder past deze kleur naadloos in het kleurenpalet van serie Creations van Flexa. Als je het moeilijk vindt om een passende kleur te vinden, kun je deze kleurenkaart ernaast leggen. Er is vast een match bij.

 

inspiratie

Om je de mooie kanten te laten zien van de kleur denim drift, vind je hieronder een paar voorbeelden van deze kleur. Zoek je nog meer inspiratie, kijk dan eens op mijn pinterestbord denim drift.

denim drift

tafel met stoelen in denim drift by Breather Unsplash

denim drift overal in huis

deze kleur kun je ook op deze manier gebruiken via

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply