36

#christmas countdown dag 19 een christmas cracker

christmas cracker

een christmas cracker om zelf te maken via squirrellyminds.

De christmas cracker is een hit geworden in Nederland, ik zie ze overal liggen in de winkel. De cracker is zo leuk ze er leuk uit zien en omdat er een verrassing in zit. Wij houden nu eenmaal van verrassingen, gelukkig maar! De Christmas cracker heeft eigenlijk altijd dezelfde inhoud. Na het openen vind je een raadseltje of ‘grapje’, een papieren kroontje en een klein cadeautje. Je maakt hem open door aan beide uiteinden zachtjes te trekken. Hierna volgt de ‘knal’ en vliegt de inhoud van je cracker in het rond en vallen er veel ooh’s en aah’s vanwege de kadootjes en de vrolijke spreuken..

Ik heb al eerder een blogbericht over de christmas crackers geschreven, waarin ik o.a. de geschiedenis van de cracker uitleg en een voorbeeld geef. Dit bericht wordt veel gelezen, jullie willen er dus meer over weten en ze misschien graag zelf gaan maken. Een goede reden om jullie nog een paar leuke voorbeelden te geven.

christmas cracker

vrolijke printable christmas crackers via mr printable

grote christmas crackers om te maken en mee te spelen via martha stewart

grote christmas crackers om te maken en mee te spelen via martha stewart

Zoek je nog meer kerstinspiratie, volg dan mijn blog, want deze 3 weken zet ik als aftelkalender iedere dag een nieuwe kerstactiviteit klaar. Of kijk op facebook bij badschuim onder de hashtag #BDIYC. Daar zetten 10 bloggers leuke zelfmakers neer.
Je kunt ook mijn pinterestbord volgen van kerst 2015, wie weet brengt het je een goed idee!

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply