32

#christmas countdown dag 16: DIY goes online

De afgelopen weken heb ik al veel leuke DIY-projecten met jullie besproken. Denk aan het borduren van een kerstboom of het maken van een eigen sneeuwbol. Dat waren allemaal DIY-projecten waarvoor je ook echt materiaal in huis moest hebben. Dit keer zou ik graag de aandacht willen vestigen op online DIY-projecten. Ook op het internet kun je namelijk allerlei leuke dingen ontwerpen en vervolgens laten maken. Ik heb drie leuke projecten voor je op een rij gezet.

Fotoboek ontwerpen

Kerst is een periode waarin je gezellig samen met familie en/of vrienden veel tijd doorbrengt. Het ultieme moment om oude herinneringen op te halen! Wat is er leuker dan je samen vergapen aan foto’s van vroeger of de laatste gemeenschappelijke vakantie? Dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je fotoboeken helemaal up-to-date zijn. Via een website als posterXXL kun je met hulp van gratis software eenvoudig een fotoboek ontwerpen. Ook leuk als kerstcadeau!

DIY

een fotoboek met harde kaft via posterxxl

Champagneglas graveren

In de decembermaand borrelen we wat af met zijn allen. Dat zorgt ervoor dat niet alleen onze lever, maar ook de champagne- en wijnglazen het zwaar te verduren krijgen. Een kleine investering in je glazen kan dus geen kwaad. En als je dan toch nieuwe glazen bestelt, waarom zou je dan niet voor een schappelijke prijs een boodschap in je nieuwe glazen laten graveren? Onder andere via deze website kun je een glas kiezen en dit vervolgens personaliseren.

DIY

graveren naar eigen ontwerp via glas-graveren

Chocoladecadeau

Bij Chocstar kun je zelf chocoladecadeaus samenstellen. Er is voor dit project niet veel DIY-talent vereist, maar wel een hoop besluitvaardigheid. De ene chocoladesoort en topping ziet er namelijk nog lekkerder uit dan de andere. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je je chocoladecadeau verder personaliseren door een naam en persoonlijke boodschap toe te voegen.

DIY

chocolade chocolicious christmas van chocostar

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply