35

chillen in hangmatten

We verlangen naar lekker weer en dat is ook aan het gebeuren…. Mijn dochter speelt al ruim twee weken verlangend met haar hangmat in de tuin, maar het was soms nog echt koud. We hebben een exemplaar van de buren gekregen en ze maakt er dankbaar gebruik van! Ze speelt er schommelend met een vriendinnetje in, leest er een boek, of gaat er samen met de hond in relaxen. En ik kan je vertellen: het is knap van de hond dat hij dan ook echt relaxt gaat liggen…
Wij hoeven dus niet echt een nieuw exemplaar, maar ik zocht wel een handige manier om de hangmat op te hangen. Toen ik dit verhaal zag….

hangmat ophangen via hoog.nl

hangmat ophangen via hoog.nl

Kon ik er niets mee….Dit snap ik wat beter…..

hangmat met spreidstokken ophangen via hoog.nl

hangmat met spreidstokken ophangen via hoog.nl

Afijn, om even lekker te dromen over de zomer en fijne temperaturen….Allemaal heel relaxte foto’s met hangmatten, heerlijk! Ik zag er zelfs eentje voor 15 personen, dat ziet er gezellig uit! Ook te huur voor een feestje!

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply