19

Dit is wat elke tuin nodig heeft

Heb je (klein)kinderen? Dan is het super fijn als je een eigen tuin hebt. Deze hoeft nog niets kolossaal van afmeting te zijn. Met een paar speeltoestellen maak je er al een fijne plek van. De meeste achtertuinen beschikken over een zandbak en soms een schommel. Wat zeker niet ontbreken mag is een eigen trampoline. Koop ook een trampoline voor in je tuin!

Trampolines zijn duurzaam en zijn voor iedereen geschikt

Het grote voordeel van een trampoline? Deze gaat jarenlang mee. Trampolines zijn duurzaam, ze geven jarenlang plezier. Met een trampoline heb je weinig onderhoud te doen. Het is wel fijn als takjes en zand van de trampoline geveegd worden. Zo blijft het zacht om te springen en voorkom je dat het doek van de trampoline beschadigen kan.

Door de flexibele ondergrond beweegt de trampoline perfect mee met je sprongen en bewegingen. Het is zelfs zo dat een trampoline die lang gebruikt is nog fijner is! Het doek is dan minder stug en dit helpt mee in de bewegingen. Oftewel: een duurzame koop, zo’n toffe trampoline in je tuin.

Gemakkelijk online een trampoline kopen? Als je een trampoline via Trampolines.nl koopt heb je een ruime keuze. Met een enorme opslagruimte hebben ze werkelijk alles voor je trampoline. Ook als je al een trampoline hebt, is dit een fijn adres. Je kunt de trampolinerand vervangen of een net erbij kopen. Ook voor professioneel advies, kun je hier terecht.

Trampolines zijn duurzaam en zijn voor iedereen geschikt

Een fijne zithoek in de tuin

Naast de trampoline is een zithoek ook wat de tuin nodig heeft. De plek om verhalen uit te wisselen. Om lekker wat te drinken en de krant te lezen. Zeker als de kinderen zich op de trampoline vermaken, geeft de zithoek ruimte om als volwassene bij te tanken.

Richt je zithoek zo in, dat je zicht op de trampoline hebt. Plaats de zithoek alleen niet pal naast de trampoline. Zo voorkom je dat er tegen de tafel gestoten wordt en de kinderen zich bezeren. Ook blijven hete dranken in het kopje en vliegt dit er niet overheen.

Een kleine zandbak en schommel maken je tuin af

Je hoeft niet eens veel ruimte te hebben. Een kleine zandbak geeft al veel spelplezier. Je kunt er ook voor kiezen om in de zandbak met warm weer water te gieten. Zo heb je meteen een kinderzwembadje. Bevestig een schommel aan een boom of aparte stang en je tuin is helemaal klaar om te spelen.

Als je bij de zandbak een rand maakt om op te zitten, blijft er ongemerkt ook meer zand in de zandbak. En toe aan wat meer actie? Dan is een potje badminton op de trampoline of enkel springen een prima oppepper.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply